Haberler

Antalyaspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Engin Korukır yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular, istasyon çalışmasının ardından dar alanda pas, ardından gol çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Lamine Diarra dışında tüm futbolcular katıldı.

Korukır, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın 70. dakikadan sonra sendrom yaşadığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adana Demirspor maçında iyi performans gösterdiklerini dile getiren Korukır, "Rakibimizle berabere kaldık. Adamlar ceza sahamız içerisinde cirit atarak mı attılar bu golü? Ben golün nasıl atıldığına bakarım" dedi.

Futbolcularının maçın 70 dakikasında rakip takımın sahasında oynadığını belirten Korukır, "Bana göre Süper Lig de dahil, Türkiye'de en ofansif, en iyi futbol oynayan takım Antalyaspor" ifadesini kullandı.

Adana Demirspor'un maçın ilk yarısında kontra atak bile yapamadığını, ikinci yarıda bir pozisyon verdiklerini anlatan Kokukır, "Müsaade edin, o kadar da olsun. Deplasmanda oynuyoruz. Bir pozisyonda bir gol yedik. Buna da önlem alacağız. Türkiye liglerinde şu anda iki namağlup takım bulunuyor. Bunlardan biri Antalyaspor, diğeri Osmanlıspor Futbol Kulübü" diye konuştu.

"Bütün futbolcularıma güveniyorum"

Korukır, takımın performansından memnun olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu maçta Diarra gibi çok önemli bir silahım oynamadı. Diarra yok diye 'şöyleyiz, böyleyiz' gibi bir şey söylemedik. Çünkü bütün futbolcularıma güveniyorum, inanıyorum. Biz iyi bir takımız. Beşiktaş 89. dakikada 2-1 galipken, 90+4'de 3-2 mağlup oldu. Galatasaray 20, 30, 40, 50, 70, 80'inci dakikalarda gol yedi. Yirmiyi aşkın yıldır bu işin içerisindeyim. Deneyimli hocalarla çalıştım. Takım 70. dakikadan sonra yorulmuyorsa o zaman bir sorun vardır. Bu kadar efor harcayan bir takım yorulmaz mı?"

Gol kaçıran, hata yapan oyuncuları eleştirmek yerine hatayı kendinde aradığına işaret eden Korukır, kendisini sevindiren olayın bugüne kadar rakiplerinin eze eze attığı bir gol bulunmamasını olduğunu söyledi.

Hatalarının antrenmanla düzeltilebileceğine dikkati çeken Kokukır, şunları kaydetti:

"Çok iyi yolda olduğumuzu görüyorum. İlk yarının sonuna kadar ilk dördün içerisinde olmak, birinci, ikinci olmak çok büyük avantajdır. 70. dakika sendromu, başka bir şey bulamayanların çıkardığı bir şey. Hücumdayken rakibi paramparça eden bir forvetim var. Bezen de kaptırsınlar, canları sağ olsun. Ben futbolcularımla iftihar ediyorum. Mağlup oldukları zaman da aynı şeyi söyleyeceğim. İşin geneline bakarım. Antrenmanda çalışıyorlar. Maçlarda söylediğim her şeyi yapıyorlar. 15 dakika kötü, 75 dakika iyi oynuyorlar, bu çocuklar eleştirilir mi? 75 dakikayı kimse konuşmuyor."

Kokukır, maç başına iki puan barajı yakalandığında başka hiçbir hesap yapmadan şampiyon olacaklarını anlatarak, "Kazara mağlup olursak ne olacağını düşünemiyorum. İnsanları çok fazla alıştırdık" dedi.

Diarra'nın sakatlığı konusunda da bilgi veren Kokukır, futbolcusunu riske atmayacağını, yüzde 80 iyileşmeden oynatmayacağını belirtti. - Antalya

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Lamine Diarra Antalyaspor Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title