Haberler

Antalyaspor Başkanından Türk Futbolu İçin Passolig'e Tepki

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı ve yaptığı transferlerle adını dünyaya duyuran Antalyaspor’da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Türk futbolunun Passolig ve benzeri durumlardan dolayı seyirci kaybetmeye yüz tuttuğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı ve yaptığı transferlerle adını dünyaya duyuran Antalyaspor'da Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Türk futbolunun Passolig ve benzeri durumlardan dolayı seyirci kaybetmeye yüz tuttuğunu söyledi.

"PASSOLİG VE BENZERİ DURUMLAR TÜRK FUTBOLUNDA SEYİRCİ KAYBETTİRİYOR"

Yeni stadyumla ilgili çok değişik söylemlerin olduğunu ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Türk futbolunun Passolig ve buna benzer durumlardan seyircileri kaybetmeye yüz tuttuğunu dile getirdi.

Başkan Gencer, "Bu stadı nihayetinde Antalyaspor yapmıyor, devletimizin TOKİ üzerinden yapmış olduğu, ihale üzerinden müteahite yaptırıyor. Temel atma töreninde hepimiz vardık. Temel atma töreninde Nisan 2015'te stadın açılacağı söylenmişti. Malumunuz hepinizin gördüğü gibi Eylül ayına kadar sarktı. Gönül isterdi ki Süper Lig'e çıktığımızdan itibaren hazır bir şekilde burada oynamak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık, bu doğrultuda çalışmalarımızı yaparken de Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF), Kulüpler Birliği olarak talepte bulunduk. İki maçımızı deplasmanda oynamak istediğimizi belirttik ama TFF'de kabul edilmedi. Şu ana kadarda yetkililerden net bir cevap almamıza rağmen daha önce açıklanan program çerçevesinde Akdeniz Üniversite Stadyumu'nda yapacağız. Ama bize son dakikada bir şey gelirse ona göre de önlemimizi alırız. Türk futbolunun Passolig ve buna benzer durumlardan seyircileri kaybetmeye yüz tuttu" dedi.

"TÜRK FUTBOLUNA HEYECAN KATMAK İSTİYORUZ"

Türk futboluna heyecan katmak istediklerini ifade söyleyen kırmızı-beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, bin 250'lilerde olan taraftar sayısını 20 binlere çıkartacaklarını dile getirdi.

Gencer, "Biz bu sene kalkıyoruz, Türk futboluna heyecan katalım diyoruz yeni stadımızla beraber Antalya'yı ayağa kaldıralım diyoruz. Malumunuz Play-off'ta final oynadığımız maçta Antalya'da bir heyecan oluştu bu heyecanı da yapacağımız transferle taçlandıralım ki şehre 30 yıl önceki futbol ruhu tekrar ateşlensin diyoruz. Biz transfer politikası yaptık, her ne kadar transfer politikasında rahat çalışamadıysak da sürekli yönetime karşı saldırılar oldu. Biz Antalya için Antalyaspor için elimizden geleni yaptık. Yaptığımız transferleri herkes gördü. Yeni stat ile birlikte bin 250'li taraftardan en az 20 bin taraftara çıkarmanın savaşını vermenin ne kadar doğru bir karar olduğunu anladık" şeklinde konuştu.

"KOMBİNE SAYISI 16 BİNİ BULDU"

Şu ana kadar kombine sayısının 16 bini bulduğunu belirten başkan Gencer konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kombine sayısı 16 binleri buldu. Her geçen gün kombine sayısı da artıyor. Passolig ile görüşmelerimiz neticesinde 6 tane satış yeri olacak, biri seyyar. Bu ciddi bir rakam şu ana kadar Antalya'nın tarihinde olmamış bir rakam beş tane değişik nokta olacak. Bu noktalar Kepez, Şarampol, Lara, Konyaaltı'nı da dahil kapsayacak şekilde Passolig satış yerleri olacak." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title