Haberler

    Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer Açıklamalarda Bulundu

    Kulüp Başkanı Gencer, önceliklerinin Süper Lig'e dönmek olduğunu söyleyerek "Tur gelirse 'Hayır' demeyeceğiz ama geçemezsek de yolumuza devam edeceğiz" dedi.

    1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, "Passolig ve kombine satışlarında ciddi artışlar oldu. Hafta sonuna kadar satışların oldukça artacağına inanıyorum" dedi.

    Gencer, yaptığı açıklamada, takımın ligde aldığı başarılı sonuçların ardından taraftarlarda hareketlenme ve ateşlenme yaşandığın söyledi.

    Bugün itibarıyla Passolig ve kombine satışlarına büyük talep geldiğini dile getiren Gencer, "Antalya halkı çağrımıza yanıt vermeye başladı. Passolig ve kombine satışlarında ciddi artışlar oldu. Hafta sonuna kadar satışların oldukça artacağına inanıyorum. Taraftarların takımların yalnız bırakmaması bizim için çok önemli" diye konuştu.

    "Lig bizim için daha önemli"


    Gencer, 25 Eylül Perşembe günü sahalarında Türkiye Kupası 2. tur maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, karşılaşmada teknik direktör Engin Korukır'ın ligde oynamayan oyunculara şans vereceğini belirtti.

    Karşılaşmanın Antalya'da oynanmasının avantaj olduğunu dile getiren Gencer, şunları kaydetti:

    "Geçen sene kupada yarı finale kadar yükseldik ancak kupayı alsaydık da 'Kupayı kazandınız, ligde kalın' demeyeceklerdi. Bu yıl da kupayı aldık diye Süper Lig'e almayacaklar. O nedenle kupadan ziyade lig bizim için daha önemli. Tur gelirse 'Hayır' demeyeceğiz ama geçemezsek de yolumuza devam edeceğiz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gültekin Gencer Antalyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title