Haberler

Antalyaspor Başkanı Gencer'in Destek Sitemi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bu hafta karşılaşacakları Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Antalya spor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bu hafta karşılaşacakları Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi. Gencer ayrıca, Antalya'daki sivil toplum kuruluşlarının takıma destek vermemesinden yakındı.

Antalya spor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Asbaşkan Ali İhsan Sav, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Emin Demir'i ziyaret etti. Demir, Başkan Gencer'e ligde başarılar dileyerek, spor camiasına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gencer ise Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya'da final heyecanı yaşamak istediklerini ama Torku Konyaspor'a elendikleri için üzgün olduklarını hatırlattı. Bakan Gencer, Torku Konyaspor karşılaşmasında yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle Antalyaspor'un ceza alması için çalışanlar olduğunu belirtti.

NEDEN YABANCI TEKNİK DİREKTÖR

Geride bıraktıklarını 15 maçı da değerlendiren Başkan Gencer, "Yabancı futbolcu sayısındaki fazlalık nedeniyle yabancı teknik direktör tercihi yaptık. Artık Türk teknik direktörlerin de yabancı dil bilmesi gerekiyor. Türkiye'de takımlarda 14 yabancı futbolcu için çok dil bilen teknik direktör olması gerekir. Türk teknik direktörlerin de kendilerini geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum, yurt dışında da görev alabilmeleri için" dedi.

"ARTIK MAZARET YOK"

Mersin İdmanyurdu maçı sonrası Süper Lig takımlarıyla oynadıkları 7 maçta 1 gol atıp 1 puan elde edebildiklerini ve bu durumun içler acısı olduğunu niteleyen Başkan Gencer, "Teknik ekiple görüştük, geçiş dönemindeyiz, sakat oyuncularımız var. Kulüpler içinde de bir takım problemler olabilir muhakkak aşılır bunlar. Yönetim olarak bir problem olduğunu sanmıyorum. Aşağıda bir takım problemler yaşanıyor olabilir. Son 1 ayda yapılan çalışmalarda hem transfer hem de problemlerin çözümü için ciddi mesafe kat ettik. Bu saatten sonra kimsenin mazereti yok. Artık telafisi olmayan 15 maçlık döneme girdiğimizin farkındayız" diye konuştu.

Transfer döneminde ihtiyaç duydukları bölgelere futbolcu takviyesi yaptıklarını aktaran Başkan Gencer, "Antalyaspor'un belki de tarihinde olmamış bir kadro kurduk. Yönetim ve Antalya şehri olarak 90 dakika bittikten sonra skor tabelamızda hanemize yazılmış 3 puan beklentimiz var" diye konuştu.

"8.5 MİLYON GELİR"

Takıma yapılan transferlerde eleştiriler aldıklarına değinen Başkan Gencer, ara transfer döneminde kiralık ya da satılık olarak başka takımlara giden 8 futbolcudan yaklaşık 8.5 milyon lira kulübe ekonomik katkı sağladıklarını kaydetti. Kulübün mali durumu hakkında da açıklama yapan Başkan Gencer, "21 milyon lira banka kredisi borcumuz var. Haziran ayından itibaren yönetim olarak 70 milyon lira ödeme yaptık. Sezon sonuna kadar da 25 milyon liraya ihtiyacımız var. Sezon sonuna kadar toplam 45 milyon lira gelir elde ettiğimiz takdirde mali anlamda kafa kafaya geliriz" şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA SİTEM

Antalya'daki sivil toplum kuruluşlarının takıma destek vermemesinden yakınan Başkan Gencer, "Antalyaspor, kentin tanıtımına katkı sağlıyor. Bu kapsamda herkesten destek bekliyoruz. Belediye başkanlarımız maç izlemeye dahi gelmiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in takıma destek verirken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal maçları izlemeye geliyor. Belediye başkanlarımız hangi İstanbul takımıyla maç oynuyorsak tuttuğu takımın maçını izlemeye geliyor sadece" ifadelerine yer verdi.

"ETO'O REKLAMI YETERSİZ"

Türkiye'ye gelen en büyük dünya yıldızının Samuel Eto'o olduğuna vurgu yapan Başkan Gencer, "Bu transferle Antalyaspor dünya takımı oldu. Avrupa'da bir yıldızın transferi konuşulduğunda akıllara Antalyaspor geliyor. Ama Eto'o'nun reklam ve pazarlamasını yeterince yapamıyoruz. Hala uçak reklamlarında Drogba yer alıyor" açıklamalarında bulundu.

"ŞANSIMIZ YOK"

Antalyaspor'un 17 bin civarında kombine sahibi, 37 bin de Passolig kartlı taraftarı bulunduğunu kaydeden Bakan Gencer, "Fenerbahçe maçında izleyici rekoru kırılacağını düşünüyorum. Fenerbahçe karşısında 3 puan kazanmak için oynayacağız. Herkesi stada bekliyoruz.Maçı kazanmaktan başka şansımız yok" dedi.

"9 GALİBİYET"

Antalyaspor'un kalan 15 maçta en az 9 galibiyet alacağını aktaran Başkan Gencer, "Teknik heyet 15 maçta en az 9 galibiyet alacaklarını iddia ediyor. Biz onların bütün ihtiyaçlarını sunduk, taleplerin yerine getirdik. 23 kişilik kadro istediler. Önümüzdeki günlerde teknik heyet rapor sunacak ve kadro listesi belirlenecek. Şu anda 14 yabancımız, listeye yazabileceğimiz 16 Türk futbolcumuz var. Yabancılardan bir, iki tanesi kadro dışı kalabilir. Kadro dışı kalacak futbolcular arasında kaleci Raish M'bolhi'nin yer alabilir" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title