Haberler

Antalyaspor Başkanı Gencer Eto'o Şampiyonluk İstiyor

Antalyaspor Başkanı Gencer Eto'o şampiyonluk istiyorTolga YILDIRIM ANTALYA, (DHA)Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, gelecek yıl şampiyonluğu hedefleyen bir takım yaratmak istediklerini belirtti, Golcü futbolcumuz Eto'o da şampiyonluk yaşamadan gitmeyeceğini söylüyor dedi.

Antalyaspor Başkanı Gencer Eto'o şampiyonluk istiyor

Tolga YILDIRIM ANTALYA, (DHA)

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, gelecek yıl şampiyonluğu hedefleyen bir takım yaratmak istediklerini belirtti, Golcü futbolcumuz Eto'o da şampiyonluk yaşamadan gitmeyeceğini söylüyor dedi.

Başkan Gültekin Gencer, 20 gol atarak, Süper Lig'de adından söz ettiren Kamerunlu dünya yıldızı futbolcusu Samuel Eto'o ve takımının hedefleri hakkında açıklama yaptı. Eto'o'nun 20 gol atarsa ekstradan 100 bin Euro kazanmasına ilişkin maddeyi kendisinin sözleşmeye eklenmesini istediğini anlatan Başkan Gencer, sözleşmesinde Kamerunlu oyuncunun gol kralı olursa 250 bin Euro, Antalyaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde ise 1 milyon Euro da kazanmasını içiren madde bulunduğunu söyledi.

20 GOLÜ DÜŞÜNMEMİŞTİK AMA SEVİNDİK

Eto'o'nun Antalyaspor' transferi sürecinde kendisine yönelik eleştiriler yapıldığına değinen Başkan Gencer, 20 kupa kazanan Eto'o gibi kariyere sahip bir futbolcunun transferinin Türkiye'de bir ilk olduğunu dile getirdi. Eto'o'yu transfer ederken yıldız futbolcunun 20 gol atması gerektiği düşüncesiyle sözleşmeye bu maddenin konmasını istediğini aktaran Başkan Gencer, şöyle devam etti

Biz onu getirirken herkes futbol oynamayacağını düşünüyordu. Herkes yanlış transfer olarak değerlendiriyordu. Şimdi Eto'o'nun 20 gol attığı ve bonus kazandığı konuşuluyor. Eto'o'nun 20 gol atması, kazandığının karşılığını fazlasıyla verdiğini gösteriyor. Antalyaspor son 3 yılında ilk defa sezon sonunu düşme korkusu yaşamadan geçiriyorsa buna en büyük katkı sağlayan Eto'o'dur. Belki Antalyaspor olarak 20 golü düşünmemiştik ama çok sevindik. Bazıları çok yanlış yaptın, zor oynatırsınız demişlerdi, Şimdi 'Eto'o devam edecek mi, kalacak mı, gidecek mi, diye konuşuluyor.

ELEŞTİRİLERE TEPKİ

Eto'o'nun transfer ücretiyle menajerine ödenen paraya ilişkin eleştirilere de tepki gösteren Başkan Gültekin Gencer, bu konuda şunları söyledi

Eto'o yıllık 3 milyon Euro'ya transfer oldu. Şimdi ise ciddi rakamlara transfer teklifleri var. Eto'o'nun menajerine toplam ödenecek para 1 milyon Euro. Bu paranın hepsi ödenmedi. Yarısına yakını hala duruyor, vadesi gelmedi. 2 yıla yayılmış belli bir ödeme periyodu var. Ödemeler vadesi geldikçe yapılıyor. Eto'o'nun transferinde de herhangi bir imza parası ödenmedi.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN ANTALYASPOR

Portekizli teknik direktör Jose Morais'in ligi 48 puanla tamamlama hedefinin bulunmasını da değerlendiren Başkan Gencer, Şu anda 39 puan ve 3 maç var. 3'te 3 yaparsak da hedefimizi tutturmuş oluyoruz dedi. Gelecek yılın kadrosunu kurma nazırlıklarına başladıklarını dile getiren Başkan Gencer, gereken desteğin verilmesi halinde Anadolu'dan çıkacak 3'üncü şampiyon takımın Antalyaspor olabileceğini söyledi. Şampiyon olabilecek kadronun alt yapısına sahip olduklarını ve bir kaç transfer yapmak istediklerini anlatan Gencer, gelecek yıl şampiyonluğa oynayan Antalyaspor yaratmak isteriklerini belirtti.

ETO'O'NUN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Eto'o'nun hedefinden de bahseden Başkan Gencer, bu konuda da, Eto'o hep, (Başkan ben bir yere gitmeyeceğim. Ben gittiğim yerlerde şampiyonluk yaşadım. Antalyaspor'da şampiyonluk yaşamadan gitmem. Önümüzdeki yıl bu takımı şampiyon yapacağız) diyor. Eto'o'nun bunu söylemesi bile biz güç veriyor dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gültekin Gencer Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title