Haberler

Antalyaspor Başkanı: Galatasaray Bizden Futbolcu Almak İstiyor

Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray'ın Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray'ın Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" diyerek Sarı-Kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ile iletişimde halinde olduğunu söyledi.

MERSİN MAÇI HAKKINDA KONUŞTU

Başkan Gültekin Gencer, pazar günü saat 19.00'da deplasmanda karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu müsabakasına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirtti. Mersin İdmanyurdu'nun Süper Lig'den düştüğünün kesinleştiğini de hatırlatan Başkan Gencer, şöyle devam etti:

"Mersin İdmanyurdu sahaya alt yapıdan gelen oyuncularıyla çıkabilir. Bu yüzden herkes kendini göstermek isteyecektir. Futbolcularımızda bu maçın motivasyonu, Torku Konyaspor maçındakinden farklı olmamalı. Kazanmak için her türlü mücadele verilmeli. Deplasmanda uzun zamandır galibiyet alamamayı bu maçla bitirmek istiyoruz."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer çalışmalarına başladıklarını da açıklayan Başkan Gencer, öncelikle transfer komitesinin öngörüsüyle bir liste hazırladıklarını açıkladı. Teknik direktörleri Jose Morais'in de görüşlerini alarak listenin değişebileceğini dile getiren Başkan Gencer, bu konuda şunları söyledi:

"Transfer komitesi olarak çalışma yaptık. Altyapıdaki futbolcular dahil, elimizdeki 49 futbolcudan gidecek ve kalacaklarının listesini komitenin öngörüsüyle yaptık. Bu liste doğrultusundan 19 kişinin kalmasını istiyoruz. Onun dışındakileri de 'satılacak' ve 'kiralanacak' diye kategoriye ayırdık. Tüm futbolcuların, kalmasını istediğimiz 19 futbolcunun da bonservis değerini ortaya koyduk. Kalmasını istediğimiz futbolcu, iyi bir teklif gelirse gitmek isteyebilir. Bonservis bedelini de bunun için belirledik."

"GALATASARAY BAŞKANI ÖZBEK'LE GÖRÜŞTÜM"

Transfer çalışmalarında 4 futbolcuyu takıma dahil etmek istediklerini belirten Başkan Gencer, ligin bitimine 3 hafta kaldığını, bu süreçte sözleşmesi devam eden ve takımlarında oynayan futbolcularla anlaşma yapmanın etik olmadığını söyledi. Geçen hafta Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile görüşme yaptığını da sözlerine ekleyen Başkan Gencer, "Galatasaray'da sezon sonunda serbest kalacak futbolcularla ilgili görüştük. Galatasaray'ın da Antalyaspor'dan bir futbolcuyu almayı düşündüğünü duydum" diye konuştu.

"RİBAS İDDİASI ASILSIZ"

Başkan Gencer, bu arada Fenerbahçeli Diego Ribas'la anlaştıkları iddialarının da asılsız olduğunu açıkladı. Takımındaki futbolcuların başka takımlara transferi konusuna da değinen Başkan Gencer, "Antalyaspor olarak bedelini belirlediği futbolcunun karşılığını bulduğumuz takdirde satarız. Satmayacağımız futbolcu yok" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Gültekin Gencer Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title