Haberler

Antalyaspor Başkanı Gencer: "David Villa Düşüncemiz Olmadı"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, David Villa'yı transfer edecekleri haberlerinin doğru olmadığını söyledi, "Hiçbir görüşmemiz yok. Böyle bir düşüncemiz de olmadı" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, David Villa'yı transfer edecekleri haberlerinin doğru olmadığını söyledi, "Hiçbir görüşmemiz yok. Böyle bir düşüncemiz de olmadı" dedi.

Başkan Gültekin Gencer, David Villa'nın transferi konusunda herhangi bir girişimde bulunmadıklarını açıklarken şöyle konuştu:

"David Villa ile ilgili sosyal medyada çıkan haberlerden sonra haberim oldu. Futbolcunun kendisi, menajeri ya da kulübü ile görüşmemiz olmadı. Böyle bir transfer düşüncemiz de olmadı."

"RONALDİNHO SPONSOR DESTEĞİYLE OLACAK"

Ronaldinho transferini sponsor desteğiyle gerçekleştirmeyi hedeflediklerini tekrarlayan Başkan Gencer, kulübün ve yeni stadın isim hakkı konusunda da şöyle dedi:

"Kulübe isim sponsorluğu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Kulübün ve yeni stadın isim hakkı ile ilgili dünyanın en büyük 2 firması ile görüşüyoruz." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gültekin Gencer David Villa Antalyaspor Ronaldinho Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title