Haberler

Antalyaspor, Akhisar Belediyespor'la 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor, geriye düştüğü maçta Akhisar Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yapılan maçta Antalyaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

İki takımında kontrollü oyunu tercih ederek başlayan karşılaşmada ilk ciddi pozisyon 15. dakikada Antalyaspor'dan geldi. Ceza sahası ön çizgisi yakınında kazanılan serbest vuruşta herkes şut beklerken, Eto'o, sağ çaprazda bulunan Danilo'ya yerden pasını verdi. Danilo'nun şutunda, meşin yuvarlak kaleci Fatih Öztürk'ün müdahalesiyle kornere çıktı.

VAZ TE EŞİTLİĞİ BOZDU

Karşılaşmanın 18. dakikasında Vaz Te'nin şutunda, Motta'ya da çarpan top, kaleci Mbolhi'nin solundan ağlarla buluşunca Akhisar Belediyespor maçta 1-0 öne geçti. Maçta 23. dakika oynanırken 23. dakikada Danilo'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Makoun'un şutunda, kaleci Fatih Öztürk'ü de geçen top üst direğe çarparak, oyun alanına geri döndü. Temponun arttığı bu dakikalarda her iki takımda yakaladığı fırsatı değerlendirmeyince ilk yarı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

GOLLER ART ARDA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Antalyaspor, aradığı 54. dakikada Makoun ile buldu. Ramon Motta'nın asistinde toğu ağlara gönderen Kamerunlu orta saha maça dengeyi getirdi. Bu golün hemen ardından Akhisarlı Soner Aydoğdu'nun gelişine şutunu M'Bolhi çeldi. Dönen top Ricardo Vaz Te'nin önünde kaldı. Vaz Te yakın mesafeden şutu ağlara değil de direğe nişanladı. Maçta 69. dakikaya girilirken Tolga Ünlü'nün ortasına mugteşem bir vuruş yapan Rodallega Akhisar'ı deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Golün ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenen Antalyaspor, aradığı golü 89. dakikada dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o ile buldu. Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Bu sonuçla puanını 40'a yükselten Akhisar Belediyespor, 5 sıraya yükselerek Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı. Antalyaspor ise puanını 32'ye yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Antalyaspor Vaz Te Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MMOM:

Müslüman, içinden günde 7. 000 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıneneskara:

mismilah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title