Haberler

Antalyaspor, Adanaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de son 3 haftada 3 galibiyetle 9 puan toplayarak 11. sıraya yükselen Antalyaspor, Adanaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi sahada oyuncularıyla 10 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra oyuncular koşuyla antrenmana başladı ve açma-germe, 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Antrenman 3 grup halinde yarı alanda top kapma çalışması yaptıktan sonra yarı alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. 3 grup halinde yapılan top kapma çalışmasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sık sık oyuncularına uyarıda bulundu.

Eto'o yarın takımla çalışmalara başlayacak

Kırmızı-beyazlılarda uzun süredir sakatlığı bulunan kaleci Fornezzi takımla çalışmalara başlarken, sakatlıkları bulunan Emre Güral, Samuel Eto'o ve izinli olan serdar Özkan çalışmaya katılmadı. Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız oyuncusu Sameul Eto'o yarın itibariyle takımla çalışmalara başlayacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Samuel Eto Adanaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title