Haberler

Antalyaspor'a Transferden 9 Milyon Lira Gelir

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, devre arası transfer döneminde başka takımlara kiralanan ya da satılan 8 futbolcudan toplam 9 milyon lira kazanç sağladıklarını söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, devre arası transfer döneminde başka takımlara kiralanan ya da satılan 8 futbolcudan toplam 9 milyon lira kazanç sağladıklarını söyledi.

Gültekin Gencer, devre arası döneminde futbolcuları Şahin Aygüneş, Abdel Diarra, Ömer Kandemir, Josip Kvesic, Ahmet Aras ile Guilherme'nin başka takımlara transfer olduğunu belirtti. Antalyaspor'un bu transferlerden gelir elde ettiğini vurgulayan Gencer, "Devre arası transfer döneminde başka takımlara kiralanan ya da satılan futbolculardan 9 milyon lira civarından kazanç sağladık" dedi. Gencer, cuma günü de kırmızı beyazlı takımda forma giyen futbolculara geçen yıla ait alacaklarına ait yaklaşık 1.5 milyon Euro ödeme yapacaklarını söyledi.

Transfer döneminde şimdiye kadar Ömer Şişmanoğlu, Oktay Delibalta, Lionel Enguene, Danilo Campos, Ramon Motta'yı kadrosuna katan Antalyaspor'dan ayrılan son isim ise Lokman Gör oldu. Lokman Gör, Şanlıurfaspor ile anlaştı. Kırmızı beyazlı takımda Abdel Diarra da Karşıyaka'ya transfer oldu. Kamerunlu orta saha oyuncusu Makaoun'a ise Şanlıurfaspor ile Çin takımından transfer teklifi geldi. Emrah Başsan'ın ise Avusturya 2'nci Lig takımına transfer görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Ömer Kandemir Şahin Aygüneş Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title