Haberler

Antalyaspor'a Sırp Kanat Oyuncusu

Antalyaspor, Norveç'in Bodo Glimt takımından Sırp kanat oyuncusu 23 yaşındaki Milan Jevtovic'i transfer etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Milan Jevtovic'i uzun süredir kadrolarına katmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Milan'ın kanat ve forvet oynayabildiğini söyleyen Başkan Öztürk, "Mücadeleci bir futbolcudur. Teknik kapasitesi yüksek iyi bir oyuncu. Transfer döneminde en fazla istediğimiz oyuncuların başında geliyordu. Kendisi ile güzel dönem geçireceğiz. 4 yıllık anlaşma sağladık. Antalyaspor'un geleceğinde fark oluşturacaktır. Performansı üst seviyede olacaktır, potansiyeline güveniyoruz" dedi.

"Sahada konuşurum"

Kendisini 4 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Milan Jevtovic, "Emeği geçen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çok güzel bir şehirde futbol oynayacağım için mutluyum. Burada konuşuyoruz ama antrenman ve maçlarda performansımla konuşmak istiyorum. Sahada kendimi ifade etmeyi daha çok seviyorum. Sahada konuşmak istiyorum. Takımıma en iyi katkıyı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milan Jevtovic, kendisini 4 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Jevtovic, ardından kırmızı beyazlı forma ve arma ile gazetecilere poz verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Subaşı Antalyaspor Norveç Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title