Haberler

Antalyaspor 23. Olağan Genel Kurulu

Antalyaspor 23

Antalyaspor 23. Olağan Genel Kurulu'nda, Hasan Akıncıoğlu yeniden başkan seçildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına, Antalyaspor Eski Başkanı Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalyaspor yöneticileri ile üyeler katıldı. Genel Kurulun açılışında konuşan Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor'un bulunduğu noktalardan daha iyi seviyelere gelmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi. Antalyaspor'un bugün geldiği noktanın beklentilerin üzerinde olduğunu vurgulayan Akıncıoğlu, kulübü daha da güçlendirmek ve kendi ayakları üzerinde durur bir hale getirmeyi amaçladıklarını, Antalyaspor yönetimini daha da güçlü hale getirmek için yönetim kurulu üye sayısını 19'a yükselttiklerini belirtti.

Genel kurulda Antalyaspor Yönetim Kurulu'na, isim sponsorluğu konusunda yetki verildi. Toplantıda, Antalyaspor renklerinin ve logosunun değiştirilmesi teklifi ise kabul edilmedi. Genel kurulda, 15 kişiden oluşan yönetim kurulu sayısı, 19'a yükseltildi.

Kongrede Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Menderes Türel ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın arasında, 100. Yıl Spor Tesisleri konusunda tartışma yaşandı. Her iki başkan, 100. Yıl Tesisleri konusunda birbirini suçladı.

Yapılan seçim sonunda Antalyaspor Yönetim Kurulu'na, Hasan Akıncıoğlu, Mehmet Rıfkı Alptekin, Hüseyni Acarlıoğlu, Ali Yılmaz, Abdurrahman Yılmaz, Bülent Yıldırım, Erol Taşkoparan, Reşat Oktay, Gazanfer Gencer, Mehmet Akıncıoğlu, Hüseyin Atmaca, Osman Ayık, Nuri Ülker, Cengiz Akar, Tahsin Aksoy, Kemal Özgen, Nurettin Ünal, Emin Hesapçı ve Yıldıray Sapan, Denetim Kurulu üyeliklerine ise Haldun Kilit, İlker Gedik ve Emin Altıner seçildi.

(HK-MSA-BER) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title