Haberler

Antalyalılar Hafta Sonu Sahillere Akın Ederek Denizin Keyfini Çıkardı

Antalyalılar hafta sonu sahillere akın ederek denizin keyfini çıkardı Günlerdir sıcak havadan bunalan vatandaşlar, pazar gününü sahillere giderek değerlendirdi Denize girmek isteyip annesinden izin koparamayan minik Ada: "Piştim, omlet oldum neredeyse, yüzmek istiyorum"ANTALYA -...

Antalyalılar hafta sonu sahillere akın ederek denizin keyfini çıkardı

Günlerdir sıcak havadan bunalan vatandaşlar, pazar gününü sahillere giderek değerlendirdi

Denize girmek isteyip annesinden izin koparamayan minik Ada:

"Piştim, omlet oldum neredeyse, yüzmek istiyorum"

ANTALYA - Antalya'da günlerdir süren sıcak havadan bunalan vatandaşlar, hafta sonunun gelmesiyle birlikte sahillere akın etti. Denize girip güneşlenen vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi. Yazı anımsatan görüntülerde insanlar kadar hayvanlar da denizin keyfini çıkardı.

Yurdun iç ve doğu kesimlerinde soğuk hava etkisini sürdürmeye devam ederken, hava sıcaklığının 22 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece ölçüldüğü Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Günlerdir süren sıcak havadan dolayı bunalan vatandaşlar, hafta sonunun gelmesiyle birlikte soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde aldı. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği sahilde, vatandaşlar çocuklarıyla birlikte denize girdi, bol bol güneşlendi, güzel havanın tadını doyasıya çıkardı.

Hayvanlarda bunaldı

Sıcaktan sadece bunalan insanlar da değildi. Sahile gelen köpekler de serinlemek için denize girdi. Bazı vatandaşlar denize girmek yerine kanoyla muhteşem manzara eşliğinde denize kürek salla tercih ederken, bazıları ise güzel günü ölümsüzleştirmek için selfieler çekindi. Kendilerini kumsala gömen gençler sahilde ilginç görüntüler oluştururken, yine sahil kıyısında spor yapanlarda harika havanın tadını çıkardı.

"Piştim, omlet oldum"

Antalya ve doğa sevdalısı olduğunu belirten 72 yaşındaki emekli öğretmen Süleyman Karagöz, "Turizm başkenti Antalya'ya herkesi bekliyoruz. Havası da suyu da harika Konyaaltı'nın. Ben haftaiçi torunuma baktığım için, hafta sonu kaçamak yapıp denize giriyorum" dedi.

Denizin tadını çıkaranlardan Perihan Terzi, "Haftasonlarını devamlı denize giriyorum. Sağlıklı olduğu için bir de seviyorum denize girmeyi. 20-25 dakika giriyorum kışın ama yazın daha uzun süreli giriyorum" diye konuşurken, "Annem izin vermiyor, piştim, omlet oldum nerdeyse. İzin vermemenin nedeni açıklar mısın anne? İyiliğim için yapıyorsun ama ben biraz yüzmek istiyorum" diye annesine sitem eden 8 yaşındaki Ada Günay Gökmen de, "Güneş var baksana. Güneşte terliyorum şuanda. Öyle güzel ki üşüyorum. Ama yine de güzel" dedi.

Öte yandan günlerdir 20 derecenin üstünde süren hava sıcaklığı, pazartesi ve Salı günü yerini yağmurlu havaya bırakacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Konyaaltı Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title