Haberler

Antalyalı Sigortacının Şüpheli Ölümü

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde oturduğu apartmanın 10’uncu katından düşen sigortacı hayatını kaybetti.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde oturduğu apartmanın 10'uncu katından düşen sigortacı hayatını kaybetti. Polis, intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, sabah saat 10.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Akkuyu Mahallesi 1039 Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde eşini yüzmesi için denize bırakan 35 yaşındaki Halil K., daha sonra site içerisindeki apartmanda bulunan evine geri döndü. Bir süre balkonda oturduğu öğrenilen Halil K.'nın kısa süre sonra site bahçesinde cesedi bulundu.

Halil K.'nın evinin bulunduğu bölümün altında yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri Halil K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Antalya'da sigortacılık yaptığı öğrenilen Halil K.'nın cenazesi polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Halil Koşuk'un intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title