Haberler

Antalya Yat Trofesi Egemenlik Kupası Yarışması Başladı

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 16 yelkenli yatın katıldığı Antalya Yat Trofesi Egemenlik Kupası başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu ve Antalya Yelken Kulübü tarafından Antalya Yat Trofesi Egemenlik Kupası Yarışması'nda sporcular denize Akdeniz'e açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen yarışmanın başlangıcını, Antalya Körfezi Setur Marina açıklarında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal verdi.

YARIŞ, 2005 YILINDAN BERİ YAPILIYOR

Yelken Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Abdurrahim Şaşmaz, yarışlar öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da yat yarışlarının 2005'ten bu yana yapıldığını söyledi. Yarışmanın sezonun ilk yarışı olduğunu belirten Şaşmaz, "Bugünkü yarışmada 16 yelkenli yat yarışıyor. Rotamız ise yaklaşık 15 deniz mili. Bu yarışların bir hafta önce optimist lazer ayakları yapıldı. O yarışlarda 30 optimist ve lazerci yarıştı" diye konuştu. Yarışmada dereceye girenlere akşam ödülleri verilecek.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title