Haberler

Antalya'ya Tatile Gelen Genç Denizde Boğuldu

Antalya'ya tatile gelen genç denizde boğulduAntalya'ya tatil için gelen 21 yaşındaki Murat Varlıklı, Konyaaltı Sahili'nden girdiği denizde boğuldu.

Antalya'ya tatile gelen genç denizde boğuldu

Antalya'ya tatil için gelen 21 yaşındaki Murat Varlıklı, Konyaaltı Sahili'nden girdiği denizde boğuldu.

İzmir'de oturan Murat Varlıklı, tatilini geçirmek için Antalya'daki annesi Ömriye Varlıklı'nın yanına geldi. Annesiyle dün akşam saatlerinde Konyaaltı Sahili'ne giden Varlıklı, bir süre dinlendikten sonra denize girdi. Oğlunu etrafta göremeyen anne, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Acil çağrı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, denizde botla yaptıkları aramalardan sonuç alamadı. Bunun üzerine olay yerine gelen dalgıçlar, saat 23.00 sıralarında Varlıklı'nın cesedine ulaşarak kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Murat Varlıklı'nın boğulduğu belirlendi.

Oğlunun öldüğünü öğrenen Ömriye Varlıklı uzun süre gözyaşı döktü. Varlıklı'nın cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title