Haberler

Antalya Vergi Dairesinde Yapılandırma İçin Gece Mesaisi

Vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ödemeleri için Antalya’da vergi dairesi gece saat 24,00’a kadar mesai yaptı.

Vergi ve prim borçları başta olmak üzere, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ödemeleri için Antalya'da vergi dairesi gece saat 24,00'a kadar mesai yaptı.

Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yer alan açıklamada, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan alacaklardan vergi dairelerine ödenmesi gerekenlerin peşin ve ilk taksit ödeme süresinin dün saat 24,00'da sona erdiği hatırlatıldı. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar, Antalya'da vergi dairesine akın etti. Gece saat 24,00 kadar süren mesaide vatandaşlar, işlemlerini gerçekleştirdi. Öte yandan il genelinde bulunan Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Finansbank, Türkiye Ekonomi Bankası ve Akbank da saat 21.00'e kadar tahsilatları kabul etti - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title