Haberler

Antalya ve Kars Khb Arasında Ortak Paylaşım Heyeti Kurulacak

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) ve Kars Kamu Hastaneleri Birliği arasında ortak paylaşım heyeti kurulacağı bildirildi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) ve Kars Kamu Hastaneleri Birliği arasında ortak paylaşım heyeti kurulacağı bildirildi.

Antalya KHB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, sağlık çalışanları ile bir arada olmak, bölgede sunulan sağlık hizmetlerini yerinde incelemek, sorunların tespiti ve yerinde çözüm yollarını değerlendirmek amacıyla Kars'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Dr. Öner Güner, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ile Sağlık Bakanlığı 1. Bölge Saha Gözlemcisi Dr. Mahmut Uçar da eşlik etti.

Gümüş'ün başkanlığında, Kars Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde toplantı gerçekleştirildi. Gümüş, toplantıda yaptığı konuşma, Kars'a Antalya KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ile gelmelerinin temelinde her iki birlik arasında geniş çerçevede ortak bir paylaşım heyetinin kurulması olduğunu belirtti.

Toplantının sonunda, Kars KHB ve Antalya KHB Genel Sekreterlikleri'nin bilgi, eğitim, tecrübe, sosyal, maddi ve manevi konularda aralarında paylaşımlarda bulunmalarını sağlamak amacıyla ortak bir heyet kurulması kararlaştırıldı.

Ayrıca, Kars Devlet Hastanesini ziyaret eden Gümüş, hastane çalışanları ile bir araya gelerek, sağlık hizmetleri sunumu, özlük hakları ve güncel meselelerle ilgili sohbet etti, değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Eyüp Gümüş Antalya Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title