Haberler

Antalya Ukraynalı Eczacılar Adrenalin Parkta Ter Döktü

Antalya Belek'te düzenlenen eczacılık kongresinde buluşan Ukraynalı 250 eczacı, Aksu AnadoluPark'ta, adrenalin dolu bir gün yaşadı. Bir hafta sürecek eczacılık kongresi için Antalya'ya gelen Ukraynalı eczacılar, kongre süresince kaldıkları Limak Otel Belek'ten otobüslerle AnadoluPark'a getirildi. Eczacılar, adrenalin parkta survivor yarışları yaptı, ağaçların üzerinde adrenalin dolu gezintiye çıktı. Kadınlı erkekli eczacılar, zorlu parkurları başarıyla tamamladı.

Kimisi ağaçtan ağaca gerilen çelik iplerin üzerinde yürüdü, kimisi de survivor sahasında yarışma etaplarını tamamlamak için koştu. Özel yelek ve korumalı kemerleri takarak ağaçlara çıkan Ukraynalı eczacılar, yükseklik korkularını yendiklerini söyledi. "Antalya çok güzel" diye bağıran eczacılar, konferansın ardından ülkelerine döneceklerini, en kısa sürede tekrar tatil için geleceklerini belirtti.

Türk rehber Arif Öztürk, grubun 250 kişiden oluştuğunu belirterek şunları söyledi:

"Bir hafta süresince kentte kalacak Ukraynalı eczacılara sportif, eğlenceli kültürel geziler düzenleyerek Antalya'nın güzel yanlarını gösteriyoruz. Aralarında Antalya'ya daha önce hiç gelmemiş olanlar var. Buraları gördüklerinde çok beğeniyor, hayranlıklarını dile getiriyorlar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Belek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title