Haberler

Antalya - Ukrayna, Odessa Plajı'nı Expo 2016 Antalya'ya Taşıdı

Ukrayna, Odessa Plajı'nı Expo 2016 Antalya'ya taşıdı*- EXPO 2016'da farklı bahçe temasıyla dikkat çeken Ukrayna bahçesinin resmi açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ukrayna, Odessa Plajı'nı Expo 2016 Antalya'ya taşıdı

*- EXPO 2016'da farklı bahçe temasıyla dikkat çeken Ukrayna bahçesinin resmi açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Ukrayna Ülke Komiseri Semeka Larisa, Ukrayna'nın çok pozitif bir ülke olduğuna dikkat çekerek plaj konseptli bahçelerinde de bunu göstermeye çalıştıklarını belirtti.

Expo 2016 Antalya'nın resmi katılımcılarından Ukrayna'nın Odessa Plajı konseptiyle hazırlanan ülke bahçesi için resmi açılış töreni düzenlendi. Ukrayna Genel Komiseri Semeka Larisa, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Expo 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Davut Çetin ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Davetliler daha sonra Ukrayna'da bereket anlamına gelen bir gelenek olan ekmeğe tuz banarak yedi.

Antalya'da yaşayan çok sayıda Ukraynalının da katıldığı törende konuşan Ukrayna Ülke Komiseri Semeka Larisa, Expo 2016 Antalya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Ukrayna çok pozitif bir ülke ve biz bunu ülke bahçemizde yansıtmaya çalıştık. Herkesle arkadaş ve dost olmak istiyoruz. Bu nedenle herkesi ülke bahçemize davete diyoruz" dedi.

Ukrayna bahçesinde Expo 2016 Antalya'nın 'Çiçek ve Çocuk' temasına uygun olarak birçok çiçek olduğunu söyleyen Larisa, çocuklar için de çeşitli programlar hazırladıklarını, önümüzdeki günlerde çocuklara yönelik sürpriz aktiviteleri olacağını söyledi.

Büyükelçi Erdoğan Kök de, Ukrayna'nın Expo 2016 ailesine katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Kök, "Ukrayna Bahçesi gerek kültürlerini tanıtmak gerek Expo temalarına uygun şekilde faaliyetlerde bulunmak açısından önemli bir yer" diye konuştu.

Konuşmaların ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Ukrayna'nın geleneksel kıyafetlerini giyen davetliler yöresel ezgiler eşliğinde dans etti. Geç saatlere kadar devam eden açılış töreni havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Yüksel Antalya Ukrayna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim 125. bölüm izle! Kardeşlerim yeni bölüm full HD izleme linki! Kardeşlerim son bölüm neler oldu? Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title