Haberler

Antalya - Siyasetçiler Döşemealtı Halısı Dokudu

Siyasetçiler Döşemealtı halısı dokudu İSTANBUL'da gerçekleştirilen 20'nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Döşemealtı Belediyesi'nin standını ziyaret siyasetçi ve iş dünyasından isimler yöresel ürünlerin tadına baktı, tezgahta halı dokudu.

Siyasetçiler Döşemealtı halısı dokudu

İSTANBUL'da gerçekleştirilen 20'nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Döşemealtı Belediyesi'nin standını ziyaret siyasetçi ve iş dünyasından isimler yöresel ürünlerin tadına baktı, tezgahta halı dokudu.

İstanbul'da bu yıl 20'nci kez kapılarını açan EMITT'e katılan Döşemealtı Belediyesi, Evdirhan figürlü standıyla ilçenin en önemli değerleri arasında yer alan Döşemealtı halısı, rengi ve aromasıyla dikkat çeken narını tanıttı.

Özellikle turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirerek güçlü bir sinerji yaratan fuara katılan Döşemealtı Belediyesi'nin standı katılımcılardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlara ilçeyi tanıtıcı broşür ve kitapçıklar dağıtıldı.

SİYASETÇİLER HALI DOKUDU

Yöresel tatları ve halı ve kilim dokumacılığıyla dikkat çeken standı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ile Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e nar suyu ikram edildi. Standın bir sonraki ziyaretçisi Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu oldu. Görevlilerden bilgiler alan Uslu, tezgahın başına geçip halı dokudu.

BAŞKAN DA HALI DOKU

Balıkesir Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve başkan yardımcısı Hüseyin Aslan ile birlikte standın ziyaretçileri arasındaydı. Kendi mesleği de halıcılık olan Sındırgı Belediye Başkanı Yavaş da tezgahta halı dokudu. Ateş ve Yavaş'a Döşemealtı halısı hediye edildi.

Döşemealtı narı inceleyen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı açıklamada, ilçenin güzelliklerini anlattıklarını belirterek, "Döşemealtı'nın tarihi dokusu, yöresel lezzetleri ve halısıyla katılımcıların dikkatini çekiyor. Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT'te ilçemize gösterilen ilgi bizi memnun etti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Akdeniz Döşemealtı İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title