Haberler

Antalya Sinemacılar Kralını Kaybetti

Güncelleme:

Antalya'da geçmişte çok sayıda sinemanın işletmeciliğini yaptığı için 'Sinemacılar kralı' olarak tanınan Şener Akıncılar, kansere yenik düştü.

Antalya 'Sinemacılar kralı'nı kaybetti

ANTALYA'da geçmişte çok sayıda sinemanın işletmeciliğini yaptığı için 'Sinemacılar kralı' olarak tanınan Şener Akıncılar, kansere yenik düştü.

Bir süredir tedavi gören Şener Akıncılar, Akdeniz Üniversitesi Tıp Hastanesi'nde vefat etti. Böbreklerinden de rahatsız olduğu için durumu ağırlaşan Akıncılar'ın ani ölümü, sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu.

72 yaşında yaşama veda eden Akıncılar'ın cenazesi, Muratpaşa Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Çağlayan Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde oğlu Umut taziyeleri kabul etti. Akıncılar'ı son yolculuğuna uğrayanlar arasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Hasan Subaşı ile Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından Erdoğan Kahya'nın yanı sıra, dostları yalnız bırakmadı.

Geçmişte işletmeciliğini yaptığı sinemalarda Altın Portakal'da yarışan filmlerden gösteri ücreti almayan, 2011 yılında kızı Dilek Akıncılar'ı kaybeden Şener Akıncılar, iki çocuk babasıydı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Akıncılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title