Haberler

Antalya Sıcaktan Bunalanlar Sahilde Sabahladı

Sıcaktan bunalanlar sahilde sabahladı MEVSİMİN en sıcak günlerinin yaşandığı Antalya'da, sıcaktan bunalan, biraz serinlik arayanlar geceyi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde geçirdi.

Sıcaktan bunalanlar sahilde sabahladı

MEVSİMİN en sıcak günlerinin yaşandığı Antalya'da, sıcaktan bunalan, biraz serinlik arayanlar geceyi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde geçirdi.

Antalya'da termometreler dün 40 dereceyi gösterirken, deniz suyu sıcaklığı 29 derece ölçüldü. Akşam saatlerinde nem oranının yüzde 70'e yükselmesiyle evlerinde bunalan vatandaşlar, kendilerini sahile attı. Denize girerek serinlemeye çalışanlar, geceyi de sahilde geçirdi. Pek çok vatandaş gündüz güneşlediği şezlonglarda uyudu. Gün doğumuyla uyananlar, ferahlamak için kendilerini Akdeniz'in serin sularına attı. Geceyi sahilde geçirenlerin yanı sıra yine pek çok kişi günün ilk ışıklarıyla ünlü plaja gelerek hem denize girdi hem de ailece kahvaltı yaptı.

Sahilde sabahlayanlardan üniversite öğrencisi Onur Okur, dün sabah saatlerinde kavurucu sıcak nedeniyle zorunlu haller dışında sokağa çıkmadığını söyledi. Gece ise nemden bunaldığını ve bu nedenle arkadaşlarıyla sahilde sabahlamaya karar verdiklerini kaydeden Onur Okur, "Şezlonglarda uyuduk. Bizim gibi birçok kişi burada sabahladı. Gece zaman zaman serinlemek için yüzdük. Sabah karşı ise rüzgarla rahatladık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title