Haberler

Antalya Sgk Serik'te Yapılandırmayı Anlattı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürlüğü ve Serik İlçe Müdürlüğü Bağ-Kur ile SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürlüğü ve Serik İlçe Müdürlüğü Bağ-Kur ile SGK borçlarının yapılandırılması ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi. Serik Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkaya, sivil toplum kuruluşu oda temsilcileri ve muhtarlar katıldı. SGK Serik İlçe Müdürü Halil İbrahim Doğaç ve kurum uzmanlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya'nın diğer illerden çok daha fazla nüfus ve işleyen yapısının olduğunu ifade etti. Deniz, "8 ilçede 11 SGK merkezimizde hizmet veriyoruz. Sizlerin SGK ile olan işlerinizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada muhtarlarımıza görev düşüyor. Muhtarlık teşkilatı 1829 da kurulmuş 187 yıllık geçmişi vardır. Sizin edindiğiniz bilgileri mahallenize yansıtmanızı istiyoruz. Muhtarlarımızdan yardımcı olmalarını istiyorum" dedi. SGK uzmanları toplantının devamında borçların affı ile ilgili çıkan yasada yapılandırma hakkında teknik bilgiler verdi. (ST) - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Bağ Kur Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title