Haberler

Antalya, sevimli dostlarımızı yalnız bırakmadı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaralı sokak hayvanlarına ambulansla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

Duyarlı vatandaşların bir telefonu ile zor durumdaki hayvanların yanında olan ambulans ekibi, 2016 yılı içerisinde 1587 yaralı hayvana müdahale etti.

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü'nün, sahipsiz hayvanların trafik kazaları ve benzeri durumlarda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek için oluşturduğu tam donanımlı hayvan ambulansı, gece gündüz sevimli dostlara hizmet vermeye devam ediyor. Veteriner hekim, hayvan koruma ekibi ve hasta bakıcıdan oluşan ekip ile vatandaşlardan gelen ihbarlar anında değerlendiriliyor. Hayvan ambulansı ile olay yerine ulaşan ekip en kısa sürede yaralı hayvana müdahale ediyor. Acil cerrahi müdahalelerin de yapılabildiği ambulansta, yoğun bakım ünitesi, solunum cihazları gibi hayati fonksiyon için önem arz eden cihaz ve donanımlar yer alıyor. Yaralı hayvana daha kapsamlı müdahale ise Kepezaltı'ndaki sahipsiz hayvan bakım merkezinde yapılıyor.

1587 yaralı hayvana müdahale

Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürlüğü geçtiğimiz yıl 1587 yaralı hayvana müdahale etti. Veteriner hekim liderliğindeki ekip yaralı 1011 köpek ve 576 kedinin yardımına koştu ve tedavilerini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Veterinerlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, Antalya merkez ilçelerinde yaralı hayvanlara 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet verdiklerini söyledi. Yetkililer vatandaşların çevrede gördükleri yaralı ve hasta sokak hayvanlarını belediyenin 332 22 33 nolu telefonuna bildirmelerini istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title