Haberler

Antalya Serenay'a Sevgi Seli

Bir süre önce vizyona giren ve yönetmenliğini Umur Turagay'ın, başrollerini Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya'nın üstlendiği 'İkimizin Yerine' adlı filmin gösterimi, Özdilek Park AVM'deki Cinetime Sineması salonlarında gerçekleşti.

Bir süre önce vizyona giren ve yönetmenliğini Umur Turagay'ın, başrollerini Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya'nın üstlendiği 'İkimizin Yerine' adlı filmin gösterimi, Özdilek Park AVM'deki Cinetime Sineması salonlarında gerçekleşti. Filme, Antalyalıların ilgisi büyük oldu. 'İkimizin Yerine' adlı filmin başrol oyuncularından Seranay Sarıkaya, Antalyalı sinemaseverlerle Özdilek Park'ta buluştu. Sarıkaya'nın hayranları, AVM'ye girişinde ve filmin izlendiği salonlarda izdihama neden oldu. Yoğun ilgi karşısında heyecanlı anlar yaşayan, zaman zaman da gözleri dolan Serenay Sarıkaya, genç hayranlarıyla selfie çekmeyi tercih etti. Sarıkaya, facebook ve instagram'daki sayfalarında fotoğrafları paylaşacağı sözünü verdi.

SİNEMADA İLK HEYECAN

Bursa'nın Mudanya ilçesinde çekimi yapılan 'İkimizin Yerine' adlı film, uzun zamandır rahatsızlıklarıyla boğuşan Nejat İşler'in hastalık döneminden sonra oynadığı ilk film oldu. İşler'in başrol arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'İlk defa bir sinema projesinde başrolde yer aldım, çok heyecanlı ve mutluyum. Nejat ile ikinci kez bir aradayım. Bana uğur getiriyor" dedi. Sarıkaya, sinema salonunda filmi izleyen hayranlarına sık, sık "Filmimizi beğendiniz mi?" sorusunu yöneltti, "Evet çok beğendik" yanıtını aldı.

Filmin kadrosunda Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Merve Çağıran, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serenay Sarıkaya Nejat İşler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title