Haberler

Antalya - Sahte Parayla Altın Takı Aldılar

Sahte parayla altın takı aldılarBülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)- BURDUR'un Bucak İlçesi'nde bir kuyum firmasından sahte parayla altın takı alan 2 kişi, Antalya'da yakalandı.

Sahte parayla altın takı aldılar

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)- BURDUR'un Bucak İlçesi'nde bir kuyum firmasından sahte parayla altın takı alan 2 kişi, Antalya'da yakalandı. Aramada, 1500 TL civarında sahte 100 TL'lik banknot ele geçirildi.

Bucak İlçesi'ndeki bir kuyum mağazasından sahte parayla altın takı aldığı belirtilen kişilerin 34 TP 1671 plakalı otomobille Antalya yönüne kaçtıkları ihbarı üzerine polis harekete geçti. İhbarın ardından harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent girişindeki kavşaklarda önlem aldı. Bir süre sonra otomobilin Muratpaşa İlçesi sınırlarında olduğu anlaşıldı. Ekipler, Ermenek Mahallesi'nde hareket halinde olduğu belirlenen otomobili yakalamak için peşine düştü. Kaçmayı sürdüren otomobildekiler, bu kez Kepez İlçe sınırlarına geçti. Burada da çeşitli mahallelerde polisten kaçan otomobildekiler, Altınova Mahallesi Kaşlılar Sokak'ta yakalandı.

Otomobildeki daha önceden sabıkalı M.Ü. ile kız arkadaşı E.G. gözaltına alındı. Yapılan aramada, 100'lük banknotlar halinde sahte 1500 TL ele geçirildi. 2 şüpheli, polis merkezine götürüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title