Haberler

Antalya Saadet Partisi'ye Katılanlara Rozetleri Takıldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, partilerine yeni katılan 50 yeni üyeye parti rozetlerini taktı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, partilerine yeni katılan 50 yeni üyeye parti rozetlerini taktı.

SP Antalya İl Teşkilatı'na yeni katılan üyeler için il binasında bir program düzenlendi. SP Antalya İl Başkanı Galip Akın, partilerine yeni katılan arkadaşlarına rozetlerinin takılması için bir araya geldiklerini söyledi.

Programa katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, yerel seçimlerde partilerinin zaferle çıkacağını söyledi. Milli Görüş belediyeciliğinden bahseden Karaman, halkın derdini dert edinen belediye başkanları olduğunu ifade ederek, göreve gelmeleri halinde belediyelerinin randevu ile gidilen belediye başkanlarının olmayacağını vurguladı. Belediyelerinin kapılarının herkese açık olacağını vurgulayan Karaman, "Milli Görüş belediyeleri kazanıldığı zaman ilk asılan yazı 'Rüşvet alanda verende melundur' yazısı olacak" dedi.

Türkiye'de SP'ye medyanın kapılarının kapatıldığını kaydeden Karaman, "Ankara'da aday toplantısı yaptık, katılım çok yoğundu. Bizim vergilerimizle ayakta duran kanallar bir dakika bile, 30 saniye bile bahsedilmedi. Ne kadar oy aldıysak o kadar yer verilseydi" diye konuştu.

"SEÇİM HARCAMALARI"

Seçim yarışına eşit şekilde girilmediğini ifade eden Karaman, "Hazineden AKP 170, CHP 110, MHP 70 milyon yardım alıyor. Biz bir kuruş para almıyoruz. 170 milyon lira kasalarında var. Şimdi eşit mücadele diyorlar. Biz sizin alın terinizle, helal paranızla çalmadan verdiğiniz paralarla bu seçimde yürüyoruz. İnşallah bu seçimde karşılığını alacağız" şeklinde konuştu.

Karaman, Türkiye'nin bir çok şehrinde yabancılara toprak satılmasını tepki göstererek, satılan topraklarla borçların ödendiğini kaydetti.

"ÜLKE KUTUPLAŞIYOR"

Gündemde olan ses kayıtlarına da değinen Karaman, "Her gün kasetler yayınlanıyor. Kim bunu yapıyorsa elinde ne varsa götürsün emniyete, yargıya versin ve bu olaylar bitsin. Artık her gün bir kasetten kamera kaydından insanlara gına geldi. Yarın kimin kaseti çıkacak diye insanlar merakla bekliyor. Ülke gittikçe kutuplaşıyor. Muhalefet partilerinin de bu işe körükle gitmesi doğru değildir. Konu yargıya intikal ettikten sonra bunun önünün kesilmesi gerekir" şeklinde konuştu.

"İktidar partisinden olursanız hizmet alırsınız, yoksa alamazsınız" sözüne kulak asılmaması gerektiğini işaret eden Karaman, "Merkezi hükümetin belediyelere vereceği para bellidir. Bu parayı nüfusa göre mecburdur vermeye. O nedenle bu sözlere inanmayalım. Gerekirse bizim belediye başkanları tekeden bile süt çıkartır" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala üyelerinden yapması gerekenleri ise Karaman şöyle sıraladı:

"Hepinizin yakanızda SP rozeti eksik olmayacak ve göğsünü gere gere dolaşacaksınız. Karargahın emrine gireceğiz. Karargahın verdiği görevleri yerine getireceğiz. Hizmet nerdeyse oraya koşacağız. Cebimizden helal paramızla bizi sıkıntıya sokmayacak kadar para vereceğiz. Cebimizde 100 lira varsa hiç olmazsa 50 lirasını davaya vereceğiz. Sıkıntı çekeceğiz ama güzel günler bizim olacak. Cep telefonumuzdan en az bir kişiyi arayarak bize destek vermesini isteyeceğiz."

Toplantıların SP'ye olan özlemi gözlemlediklerini dile getiren Karaman, Antalya'nın bütün ilçelerini almaya talip olduklarını belirtti. Konuşmaların ardından SP'ye katılan 50 kişiye Mehmet Karaman tarafından parti rozetleri takıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Antalya Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title