Haberler

Antalya Otomobil Gruplarından Çevik Kuvvete Taziye Ziyareti

Otomobil gruplarından çevik kuvvete taziye ziyaretiANTALYA'da iki farklı otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Otomobil gruplarından çevik kuvvete taziye ziyareti

ANTALYA'da iki farklı otomobil grubu üyesi yaklaşık 50 kişi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet polislerinin hedef alındığı ve çoğunluğu polis 44 kişinin şehit olduğu terör olayına tepkiler devam ediyor. Antalya'da sosyal medya üzerinde biraraya gelen Ford Fiesta Antalya ve Garaj Fiesta grubu üyeleri, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde bir araya gelen yaklaşık 50 kişi, Türk bayrakları asılı otomobilleriyle Uncalı Mahallesi'ndeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne doğru harekete geçti.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu konvoy, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Yunus Gez ve çevik kuvvet polisleri tarafından karşılandı. Grup üyeleri ellerindeki karanfilleri çevik kuvvet polislerine verdikten sonra polislere sarılarak taziye dileklerini iletti.

Daha sonra grup üyeleri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önüne park ettikleri iki otomobilin hoparlörlerinden İstiklal Marşı'nı okudu. Grup adına açıklama yapan Berk Mutlu, Türkiye genelinde yapılan terör saldırılarını kınadıklarını söyledi. İstanbul'da polisin hedef alındığı saldırının ardından tepkilerini belirtmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini de belirten Mutlu, 'Polisimize, askerimize ve vatandaşlarımıza yapılan terör saldırılarını kınıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağızö dedi. Grup daha sonra 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları eşliğinde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş İstanbul Antalya Ford Güncel Haberler

title