Haberler

Antalya- Otel Personeli Yarıştı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı otelde departmanlar arası yapılan yarışmada personel birinci olabilmek için yarıştı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı otelde departmanlar arası yapılan yarışmada personel birinci olabilmek için yarıştı.

Kemer merkezdeki Crystal de Luxe Resort Otel, departmanlar arası yarışma düzenledi. Bir ay sonra yapılacak Crystal Otelleri departman birincileri yarışmasına katılacakların belirlendiği yarışmaya 42 personel katıldı. Kat görevlileri, barmenler ve aşçıların katıldığı yarışmada jüri otelde konaklayan tatilcilerden seçildi. Yapılan elemenin ardından jüri karşısına çıkan yarı finalistler finalde hünerlerini sergiledi. Aşçılar yemekleri sunuma hazırlayışı, kat görevlileri yatak dizaynları, barmenler de kokteyllerle ilginç tasarımlar ortaya koydu.

Crystal Otelleri Kemer Bölge Sorumlusu Ali Zengin, Antalya'da turizmde yoğun çalışmalar yaşanıyor. Hava çok sıcak ve oteller genelde dolu. Kimse dışarıya çıkmıyor. Bizim de çalışanlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Asıl amacımız, çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltmek ve eğitimle birlikte mesleki hünerlerini sergilemelerini sağlamak. Ben inanıyorum ki daha sonraki yarışmalar festival havasında olacaktır. Önümüzdeki ay 4 otelimiz arasında yarışma yapılacak ve en iyi birinciler yarışacak. Yarışmaya katılanlara başarı sertifikası, altın ve tatil ödülleri verilecek dedi.

Yarışmanın bar kategorisinde Murat Kumaş, kat hizmetlerinde Sedef Uygur birinci olurken, mutfakta ise 3 ayrı dalda birinci seçildi. Pastane kategorisinde Ufuk Karagöz, sıcak kategorisinde Hilmi Eren ve soğuk kategorisinde Evser Ulubaş birinci oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Serdar Kevzer:

Organizasyon güzel hediyeler güzel herşey Güzel tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim. .. (de luxe)tabiki favorim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title