Haberler

Antalya Osiad 2. Başarılı Sanayiciler Ödül Töreni

(OSİAD) tarafından "OSİAD 2.Başarılı Sanayiciler Ödül Töreni" düzenlendi.

Antalya Organize Sanayici ve İşadamları Derneği

(OSİAD) tarafından "OSİAD 2. Başarılı Sanayiciler Ödül Töreni" düzenlendi.

Rixos Downtown Otel'de gerçekleşen törene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Deniz, OSİAD Başkanı Can Hakan Karaca ve işadamları katıldı.

Can Hakan Karaca, törende yaptığı konuşmada, son 5 yılda Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) üretim, ihracat ve istihdam açısından çok büyük gelişim gösterdiğini söyledi.

OSB'de şu an 120 çalışan fabrika bulunduğunu kaydeden Karaca, "OSB'nin henüz üçte biri üretime başlamadığı gibi çalışanlar da tek vardiya çalışıyor. Bunu, fabrikalarımız 365 gün 3 vardiya çalışana kadar çıkarmak istiyoruz" dedi.

Törende, "2011 Yılı En Yüksek İstihdam Sağlayan Firma Ödülü" tekstil firması Anteks'e verilirken, "2011 Yılı En Yüksek Üretimden Satış Hasılatı Yapan Firma Ödülü" Yörükoğlu Süt'e verildi. "2011 Yılı En Yüksek Kurumlar Vergisi Ödeyen Firma Ödülleri"nde ilk sırada tarım firması Dr. Tarsa yer aldı. "2011 Yılı En Yüksek İhracat Yapan Firma Ödülleri"nde AGT Ağaç Sanayi ilk sırada yer alırken, "2011 Yılı Organize Sanayi Bölgesi'ne En Yüksek Yatırım Yapan Firma Ödülü" ise Anteks'e verildi.

"Teşvik Ödülleri"nin de sunulduğu törende, "2011 Yılı En Yüksek Üretimden Satış Artışı Ödülü" Yörükoğlu Süt'e, "2011 Yılı En Yüksek İhracat Artışı Ödülü" Pol-Kar firmasına, "2011 Yılı En Yüksek İstihdam Artışı Ödülü" Ser-Gün firmasına, "2011 Yılı En Yeşil Fabrika Ödülü" Dr. Tarsa firmasına ve "2011 Yılı İstikbal Vaat Eden Firma Ödülü" Adalya Mermer'e verildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Akaydın Rixos Downtown Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title