Haberler

Antalya Öğrencilere Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet

Öğrencilere sağlıklı yaşam için bisiklet Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilen 200 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere sağlıklı yaşam için bisiklet

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilen 200 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından 10'uncu Kalkınma Planı'nın da yer alan '15 yaş ve üzeri nüfusta fiziksel aktivite yapanların oranının artırılması' amacıyla öğrencileri bisiklet kullanmaya teşvik etmek için bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Törene Antalya Valisi Muammer Türker, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ve Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir ile öğrenciler katıldı. Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir, sağlıklı yaşamın önemine dikkati çekerek gençlerin mutlaka spor yapmaları gerektiğini söyledi. Obezitenin ciddi bir sorun olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Gülay, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayacak bisikletler için Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti. Vali Muammer Türker, bisiklet kullanan öğrencileri güvenlikleri konusunda uyardı. Vali Türker, öğrencilerden kask kullanmaları için söz istedi. Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan protokolle 200 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Yusuf ÜNAL/ANTALYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Muammer Türker Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title