Haberler

Antalya Ödp'liler Eski Başkanları İçin Eylem Yaptı

Ödp'liler eski başkanları için eylem yaptıANTALYA'da FETÖ soruşturması kapsamında Özgürlük ve Demokrasi Partisi (ÖDP) Antalya eski İl Başkanı Zeynel Abidin Ergen'in gözaltına alınmasını protesto eden bir grup, oturma eylemi yaptı.

Ödp'liler eski başkanları için eylem yaptı

ANTALYA'da FETÖ soruşturması kapsamında Özgürlük ve Demokrasi Partisi (ÖDP) Antalya eski İl Başkanı Zeynel Abidin Ergen'in gözaltına alınmasını protesto eden bir grup, oturma eylemi yaptı.

Cumhuriyet Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruba ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ile FETÖ soruşturması kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Başkan Yardımcısı Münip Ermiş destek verdi. Olağanüstü Hal uygulamalarının da protesto edildiği oturma eyleminde konuşan ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, Zeynel Abidin Ergen'in bir an önce serbest bırakılmasını istediklerini söyledi. Taş, Cemaati ÖDP'de aramayın, AKP'de arayın. AKP'nin içinde gırla diye konuştu. Devrimcilerin İslamiyetle değil İslamı istismar aracı ve siyasete alet edenlerle mücadele ettiğini belirten Taş, FETÖ'nün 170 ülkede örgütlendiğini, bunda ülkeyi yöneten siyasetçilerin de payının olduğunu ileri sürdü.

Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Başkan Yardımcısı Münip Ermiş ise Ak Parti iktidarını eleştirdi. Ak Parti'nin saldırılarına alışık olduklarını söyleyen Ermiş, direnmeye devam edeceklerini söyledi. Oturma eylemi, konuşmaların ardından sona erdi.

Öte yandan FETÖ soruşturması kapsamında Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi Antalya İl yöneticisi İsmet Papila'nın da sosyal medyadaki bir paylaşımı nedeniyle gözaltına alındığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynel Abidin Alper Taş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title