Haberler

Antalya'nın Aksu İlçesi'ndeki Tüm Barlar Kapatıldı

Güncelleme:

Antalya'da et lokantalarıyla ünlü Aksu İlçesi'ndeki bar, pavyon, müzikhol, gece kulübü gibi alkollü eğlence mekanları belediye tarafından kapatıldı.

Eczacılık yaptığı Aksu İlçesi'ne 30 Mart seçimlerinde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Halil Şahin, barlarla ilgili ilçe sakinlerinden çok fazla şikayet aldıklarını söyledi. Bu barların aynı zamanda ruhsatlarının da olmadığını belirten Başkan Şahin, "İlçe merkezindeki bu barlarla ilgili sürekli şikayet vardı. Zaten ruhsatları da yoktu. Bu nedenle gereken yapıldı" dedi.

"BEN BARLARIN HESABINI TUTMUYORUM"

Başkan Şahin, ilçedeki tüm barların kapatıldığına ilişkin iddialarla ilgili olarak da "Kaç barın kapatıldığını bilmiyorum. Ruhsatsız olanlarla ilgili gerekenler yapıldı" dedi. Başkan Şahin, "Ruhsatlı olan bar var mı" sorusuna ise "Ben barların hesabını tutmuyorum" karşılığını verdi.

"YILLARCA BÖYLE BİR ORTAM VARDI, KEPAZELİK YANİ"

Ayrıca barların yakınlarında sağlık merkezleri ve okulların da yer aldığını belirten Şahin, "Barların bulunduğu bu yerlerde sabaha kadar silah sıkılıyor. Onun yanında kavga dövüş ortalığı götürüyor. Yıllardır böyle bir ortam vardı. Kepazelik yani" dedi.

''BUGÜNE KADAR GÖZ YUMULMUŞ''

Şahin, "Oradaki vatandaşlar yıllardır 'ne olacak ne olacak' diyordu. Tabi birileri bunlardan nemalanmış büyük bir ihtimalle ve göz yumulmuş. Şu anda biz halk ne istiyorsa onu yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Şahin Ak Parti Antalya Turizm Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

GAKGOŞ 23Mobil-IOS:

Cok sükür bu memlekette gavurca seyler kalkiyor.rabbim bu yollda calisanlarin sayisini Artirsin. MÜSLÜMAN MAHALESINDE SALYANGOZ SATILMAZ ......

37
15
yanıtYanıtla
Ankaralı:

NE KADAR GÜZEL BİR İCRAAT BRAVO BAŞKAN ALKIŞLIYORUM SENİ

25
11
yanıtYanıtla
nevsehirliMobil-ANDROID:

cok iyi yapmis. akpli degilim ama nadir de olsa iyi isler yapiyorlar. tesekkürler.

20
3
yanıtYanıtla
SEREN ÇETİN:

YİNE AKP REJİMİ BASKICI REJİM AHLAKSIZ HIRSIZLAR HEPSİ NİKAHSIZ KÜÇÜK YAŞTAKİ KIZLARLA TAKILIYOR ŞİMDİ NAMUS BEKÇİLİĞİ YAPIYORLAR GÖKTELEN YAPIN AKP EN İYİ YAPTIĞI ŞEY AVANTA CEBE ATIYOR

11
12
yanıtYanıtla
ANKARALI:

elıne koluna saglıkallah razı olsun ınsaallah bıdahada acılmaz

12
9
yanıtYanıtla
SEYYİD EMİN:

BAŞKANA HELAL OLSUN. RANTÇILARA GÖZ AÇTIRMAMAK LAZIM. ÖNEMLİ OLAN HALKIN HUZURUDUR. BAR AÇACAKSA BİLE KURALLARA UYGUN KİMSEYİ RENCİDE VE RAHATSIZ ETMEMELİDİR.

14
3
yanıtYanıtla
chp genclik:

kutlariz baskan iyi is yapmissin.

10
5
yanıtYanıtla
hakannMobil-ANDROID:

kapat başkan kapat en iyisini yaparsın.milletin çoluğu çocuğu var neyi ornek alacak bunlar..

9
4
yanıtYanıtla
kapkara:

VAH VAH ÇOK ÜZÜLDÜM YA ŞİMDİ BU YARATIKLAR NEREDE ZIKKIMLANACAKLAR TÜH BE . . .

6
6
yanıtYanıtla
hasret to Mobil-ANDROID:

bunlar kendi nevsine sahip cikamiyorlar barlari kendi nevsleri icin yasakliyorlar ne kadar bir seyi yasak korsan o yasagi ciyneyenler dahada cok olur bunu yapacagina insanlari eyitim ver bunun zararlarini anlat cakma baskan

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title