Haberler

Antalya Murat Boz, Yaralı Polis Için Evlilik Teklif Etti

'DÖNERSE Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu mesajıyla Konya'daki kız arkadaşı Tuğçe Dığrak'a evlenme teklif etti.

'DÖNERSE Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu mesajıyla Konya'daki kız arkadaşı Tuğçe Dığrak'a evlenme teklif etti. Tuğçe Dığrak ise teklife mesajla 'evet' dedi.

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde başrol oyuncuları Murat Boz ve Yasemin Allen'in katılımıyla yapıldı. Film gösterimi öncesi Murat Boz ile Yasemin Allen, Antalyalı hayranlarıyla alışveriş merkezinin girişinde bir araya geldi. Murat Boz'a gösterilen ilgi karşısında Yasemin Allen, "Murat'çığım seni seviyorlar galiba" dedi. Güzel oyuncu, Antalyalı hayranlarına "Geldiğiniz için teşekkür ederim" diyerek öpücük gönderdi.

MURAT BOZ SORULARI YANITLADI

Murat Boz da Antalya'nın iklimi gibi insanlarının da sıcak olduğunu söyledi. Murat Boz, hayranlarının ikinci bir film olacak mı sorusuna, "İnşallah bakalım" diyerek yanıt verdi. Filmde kendisini en çok heyecanlandıran sahnenin sorulması üzerine ise Murat Boz, "Filmin başından sonuna kadar her sahnesinde heyecanlandım. Tabi çok zor olan sahneler de vardı" dedi.

Hayranlarıyla özçekim de yapan Murat Boz, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu yakınındaki bombalı saldırıda yaralanan Antalyalı polis memuru 26 yaşındaki Zafer Şentürk'ün, Konya'da oturan kız arkadaşı icra memuru 21 yaşındaki Tuğçe Dığrak'a evlenme teklifinde bulunmasına da aracılık etti. Filmi izlemeye gelen Zafer Şentürk'ün "Bak hayatım ben kiminleyim şu anda bil bakalım, seni çok seviyorum, sana söyleyeceği bir şey var" diye başlayan cep telefonu kaydında, Murat Boz, "Zafer'in sana söylemek istediği bir şey var. Ben sadece bir elçiyim ama çok güzel bir şey geliyor. Zafer seni çok seviyor, seninle evlenmek istiyor. Bir ömür onunla olur musun?" dedi. Zafer Şentürk, bu kaydı WhatsApp üzerinden kız arkadaşına gönderdi. Tuğçe Dığrak ise mesaja, "Evet, seni çok seviyorum" diye evlilik teklifini kabul etti.

Saldırıda yaralanması nedeniyle raporlu olduğunu ve bu nedenle ailesinin yaşadığı Antalya'ya geldiğini belirten Zafer Şentürk, Murat Boz'u alışveriş merkezi otoparkında gördüğünü ve konuyu anlattığını söyledi. Şentürk, "Beni aracına davet etti. Araçta Murat Boz aracılığıyla kız arkadaşıma evlenme teklif ettim. Çok mutluyum. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım" dedi.

Murat Boz ve Yasemin Allen hayranlarıyla filmi izledikten sonra Antalya'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Beşiktaş Antalya Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title