Haberler

Antalya- Motosiklet Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralıANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde devrilen motosikletin sürücüsü 39 yaşındaki Hakan Kartal yaşamını yitirirken, arkasında oturan 18 yaşındaki Abdulkadir Erülken ağır yaralandı.

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde devrilen motosikletin sürücüsü 39 yaşındaki Hakan Kartal yaşamını yitirirken, arkasında oturan 18 yaşındaki Abdulkadir Erülken ağır yaralandı.

Kemer- Antalya D400 karayolunun Beldibi Mahallesi Çifteçeşmeler mevkisinde saat 01.00 sıralarında 31 ABJ 25 plakalı motosikletiyle ilerleyen Hakan Kartal, iddiaya göre hızlı girdiği virajda kontrolünü yitirince motosiklet devrildi. Sürüklenen motosiklet karşı şeride geçti. Motosikletin üzerinden savrulan Hakan Kartal ile arkasında oturan Abdulkadir Erülken ise refüje uçtu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ve Beldibi Jandarma Karakolu ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri Hakan Kartal'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı Abdülkadir Erülken ise ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede bir kask bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Kartal Beldibi Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title