Haberler

Antalya MHP'li Yurdakul: Yurtta Sulh Konseyi Üyeleri Neden Bulunamadı

MHP'li Yurdakul: Yurtta Sulh Konseyi üyeleri neden bulunamadıMHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, "Bu kadar süre geçmesine rağmen, darbe girişiminin TRT 1'den açıklamasını yapan 'Yurtta Sulh Konseyi'nin üyeleri nerelerdedir?

MHP'li Yurdakul: Yurtta Sulh Konseyi üyeleri neden bulunamadı

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, "Bu kadar süre geçmesine rağmen, darbe girişiminin TRT 1'den açıklamasını yapan 'Yurtta Sulh Konseyi'nin üyeleri nerelerdedir? Bunlar kimlerdir? Bunlar niçin açığa çıkmıyor?" dedi.

Ahmet Selim Yurdakul, Antalya Kemer'de Hüseyin Kara başkanlığındaki yeni yönetimi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yurdakul, geçen zamana rağmen darbe girişimi gecesi TRT ekranlarından açıklaması yapılan 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin hala bulunamadığına dikkati çekti. Yurdakul, "Bu kadar süre geçmesine rağmen, darbe girişiminin TRT 1'den açıklamasını yapan Yurtta Sulh Konseyi'nin üyeleri nerelerdedir? Bunlar kimlerdir? Bunlar niçin açığa çıkmıyor? Bu darbe girişiminin siyasi ayağı nerededir? Yani bu darbe kalkışması başarılı olsaydı, şu anda bu ülkenin başbakanı, bakanları ve diğer yöneticileri kimler olacaktı? Bunlardan bir kişi niçin şu ana kadar açığa çıkmıyor? Siyasi uzantı içerisinde yer alan herkesin tek tek ortaya çıkması lazım ki bu olaylar bir daha yaşanmasın. Örneğin AKP'den şu anda 43'ü eski toplam 89 milletvekili, bakan ve diğer kişilerin olduğu söyleniyor. Bunlar doğru mudur? Bunlar kimlerdir? Bunların hepsinin tek tek açıklanması lazım" diye konuştu.

Avrupa Parlamentosu'nunda Türkiye ile müzakerelerin durdurulması yönünde alınan kararı hatırlatan Yurdakul, "Bu kararı telin ediyoruz, protesto ediyoruz, kınıyoruz ve kesinlikle kabul etmiyoruz. Avrupa Parlamentosu terörizme yakasını kaptırmış durumda" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Selim Yurdakul Antalya Kemer Hüseyin Kara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title