Haberler

Antalya Mezarlığın Su Saatini Çaldılar

Antalya'nın Muratpaşa ilçe sınırlarında bulunan Zeytinköy'deki mahalle mezarlığının su saati, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçe sınırlarında bulunan Zeytinköy'deki mahalle mezarlığının su saati, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.Uyuşturucu madde bağımlılarının meskeni haline gelen mezarlığa bekçi görevlendirilmesi gerektiğini kaydeden Yeşildere Mahallesi Muhtarı Kemal Genbeş, '300 senelik mezarlıkta kemiklerin bile çalınmasından endişe ediyoruz. Mezarlığın girişine bir bekçi lojmanı yapılmıştı. Geçmişte görevlendirilen bekçi burada kalıyordu. Sonra mezarlık bekçisiz bırakıldı. Bekçi kulubesi de uyuşturucu madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Elektrik tesisatları, su tesisatları çalındı. Mezarlığın içindeki musluklar çalındı" diye konuştu.

Son olarak su saatinin çalındığını aktaran Genbeş, "Burada 24 saat kesintisiz görev yapacak ekçiye ihtiyacımız var. Biz mahalleli olarak bekçinin parasını karşılamaya hazırız. Ama bekçi kulübesinin onarımını yapacak kaynağımız yok. Acilen bu kulübenin onarılmasını istiyoruz. Bu onarım yapılırsa biz muhtarlık olarak mahalleden birini buraya yerleştirip bekçilik yaptırmak istiyoruz. Bu sorunu ancak bu şekilde çözebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşildere Zeytinköy Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title