Haberler

Antalya Market Zincirine Silahlı- Molotoflu Saldırı

Market zincirine silahlı- molotoflu saldırıANTALYA'da perakende market zinciri şubesine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi, işyerine pompalı tüfekle ateş ettikten sonra molotof kokteyli atıp kaçtı.

Market zincirine silahlı- molotoflu saldırı

ANTALYA'da perakende market zinciri şubesine gelen yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi, işyerine pompalı tüfekle ateş ettikten sonra molotof kokteyli atıp kaçtı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Kepez İlçesi Baraj Mahallesi 5808 Sokak üzerindeki BİM Alışveriş Merkezi'nde meydana geldi. Plakasız bir araçla işyeri önüne gelen yüzleri maskeli 4 kişi, ellerindeki pompalı tüfekle market zinciri şubesinin camlarına ateş ettikten sonra ellerindeki molotof kokteylini atarak uzaklaştı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. TOMA'nın da geldiği market önündeki alevleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri söndürdü. Kısa süre önce kapanan markette kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Markette maddi hasar meydana gelirken, polis kaçan zanlıları yakalamak için operasyon başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Süleyman EKİN / ANTALYA (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title