Haberler

Antalya Mankenlerin 30'uncu Yıl Kutlamasında Pasta Savaşı

Antalya'da Esline Mankenlik Ajansı, kuruluşunun 30'uncu yılını Lara plajında düzenlediği partiyle kutladı.

Antalya'da Esline Mankenlik Ajansı, kuruluşunun 30'uncu yılını Lara plajında düzenlediği partiyle kutladı. 30'uncu yıl partisine, aralarında ajansın yerli ve yabancı uyruklu mankenlerinin de bulunduğu 150 civarında davetli katıldı. Ajans mankenlerinden Nilan Değirmenci ile Billur Dursun'un doğum gününün de kutlandığı 30'uncu yıl partisinde, mankenler pasta savaşı yaptı.

GECE BOYU EĞLENCE

Partide kesilen pastayı yemek yerine birbirlerinin üzerine atan mankenler, daha sonra kendilerini Akdeniz'in sularına atarak serinledi. Sabaha kadar kumsalda dans edip eğlenen mankenlerle birlikte sanatçı Hakan Tosun da şarkı söyleyip dans etti. Kendisi de eski bir manken olan ajansın sahibi Esra Keskinol'un 18 yaşındaki oğlu Derin Mark Maeyer'in organize ettiği gecede su savaşları da yapıldı.

50 BİNE YAKIN KİŞİYLE ÇALIŞTIM

Esra Keskinol, Antalya'da 30 yıl önce ilk mankenlik ajansını kendisinin açtığını söyledi. Kendisinin eski bir manken olduğunu anlatan Keskinol, mankenlik ajansının tanıtım sektörüne hizmet veren bir iş alanı olduğunu belirtti, Keskinol, 30 yıllık süreçte 50 bine yakın kişiyle çalıştıklarını söyledi. Bünyelerinde her yaştan kişi bulunduğunu aktaran Esra Keskinol, "Biz insan markası yaratıyoruz. İnsanları marka haline getiriyoruz. Filmler için, reklamlar için bizden anneanneler, dedeler, çocuklar isteniyor. Her yaştan insanla çalışıyoruz. Bazıları çok tutuluyor. Bazıları çok tanınıyor. Bazılarını Türkiye çok seviyor. Ben de iftihar ediyorum" dedi.

KİMLER GELİP KİMLER GEÇTİ

Keskinol, 'Bugüne kadar Türkiye'nin çok sevdiği Serenay Sarıkaya, Ece Gürsel, Elif Ilgaz, Bodrum Yalıkavak'ta ölen Aslı Baş, Bilge Kara, Banu Usluer ve Afra Saraçoğlu gibi çok sayıda kişiyle çalıştım. Hatta Kıvanç Tatlıtuğ ilk defilesini, ilk çalışmalarını bizim ajansla yaptı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Akdeniz Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title