Haberler

Antalya Kepez Belediyesinden Akşehir'e Ziyaret

Antalya'da faaliyet gösteren Akşehir'i Sevenler Derneğinin (AKSEVDER) organizasyonuyla Antalya'nın Kepez ilçesinden gelen grup, Akşehir'i ziyaret etti.

Antalya'da faaliyet gösteren Akşehir'i Sevenler Derneğinin (AKSEVDER) organizasyonuyla Antalya'nın Kepez ilçesinden gelen grup, Akşehir'i ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, belediye personeli, AKSEVDER Başkanı Tuncay Kesim, ilk olarak Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Akkaya, Nasreddin Hoca'nın tanıtımı konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Tütüncü ve ekibine teşekkür etti.

Kepez Belediyesi ile kardeş şehir olmak için çalışmalara başlayacaklarını belirten Akkaya, Akşehir ve Nasreddin Hoca'yı tanıtacak Antalya'da yapılacak etkinliklere destek vereceklerini ifade etti.

Tütüncü ise Nasreddin Hoca'nın tanıtımı için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

30 bin öğrenciye Nasreddin Hoca fıkra ve boyama kitapları dağıttıklarını, belediye tiyatrosunun hazırladığı Nasreddin Hoca Barışa Maya adlı oyunu binlerce çocuğa ücretsiz izlettirdiklerini dile getiren Tütüncü, "Kepez'in en güzel noktasında yaptığımız kreş ve gündüz bakım evine Nasreddin Hoca'nın adını verdik. Akşehir turizminin geliştirilmesi için ikili görüşmelerle projeler üretilmesi için çalışma yapacağız."

Ziyarete katılan misafirlere Akşehir Belediyesince çeşitli hediyeler verildi.

Belediye ziyaretinden sonra heyet, Tarihi Arasta, Batı Cephesi Karargahı Müzesi, Nasreddin Hoca Türbesi, Gülmece Parkı, Akşehir Kültür Merkezi, Ulu Camii ile Nasreddin Hoca Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'ni gezdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Nasreddin Hoca Salih Akkaya Antalya Akşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title