Haberler

Antalya Kent Merkezinde Tehlikeli Yolculuk

Antalya kent merkezinde tehlikeli yolculuk Doğan BİLMEZ/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA kent merkezinde motosiklet üzerinde inşaat malzemesi taşıyan iki kişinin tehlikeli yolculuğu, görenleri hayrete düşürdü.

Antalya kent merkezinde tehlikeli yolculuk

Doğan BİLMEZ/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA kent merkezinde motosiklet üzerinde inşaat malzemesi taşıyan iki kişinin tehlikeli yolculuğu, görenleri hayrete düşürdü.

Merkez Kepez İlçesi Göksu Mahallesi Yeni Hal yolu üzerinde, hiçbir güvenlik önlemi almadan, motosiklete yükledikleri inşaat malzemeleriyle ilerleyen iki kişi, görenleri şaşırttı. Arkadan gelen başka bir motosikletli tarafından kaydedilen görüntülerde, motosikletin plakasının da söküldüğü dikkat çekti. Yolculuk sırasında, sinyal vermeden şerit değiştiren motosikletlin arka tarafta bulunan yolcu da düşmemek için ayaklarıyla motosiklete tutundu. Yolun bir şeridini uzun süre ihlal edildiği ve trafik kurallarının hiçe sayıldığı tehlikeli yolculuk, diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında kent merkezine doğru devam etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Göksu Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title