Haberler

Antalya Kendisini Daire Satarak Dolandırdığını Öne Sürdüğü Baba ve Oğlunu Bıçakladı

Kendisini daire satarak dolandırdığını öne sürdüğü baba ve oğlunu bıçakladıANTALYA'da oturan 70 yaşındaki Süleyman Yaldız, kendisini dolandırdıklarını öne sürdüğü daire satın aldığı 40 yaşındaki Burak Doğan ve babası 69 yaşındaki İbrahim Doğan'ı bıçakla ağır yaraladı.

Kendisini daire satarak dolandırdığını öne sürdüğü baba ve oğlunu bıçakladı

ANTALYA'da oturan 70 yaşındaki Süleyman Yaldız, kendisini dolandırdıklarını öne sürdüğü daire satın aldığı 40 yaşındaki Burak Doğan ve babası 69 yaşındaki İbrahim Doğan'ı bıçakla ağır yaraladı.

Muratpaşa İlçesi, Turgut Reis Caddesi'ndeki olay, bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Daire satın almak isteyen Süleyman Yaldız, emlakçılık yapan ve önceden tanıdığı Burak Doğan ve babası İbrahim Doğan'dan yardım istedi. Almak istediği dairenin kent merkezine ve devlet hastanesine yakın olması şartını koşan Süleyman Yaldız, bunun için Burak Doğan'a 174 bin 500 TL ödeme yaptı. Kısa süre sonra Burak Doğan, Kepez İlçesi Göçerler Mahallesi'nde 3 oda 1 salon daireyi, Süleyman Yaldız'a sattı. Tapu işlemleri ardından eve yerleşmek için hazırlık yapan Süleyman Yaldız, bölgedeki dairelerin fiyatını soruşturdu. Ev sahipleri ve çevredeki emlakçılar, iddiaya göre, emsal daire fiyatlarının 120- 150 bin TL arasında değiştiğini söyledi.

'SANDALYE VE SOPAYLA SALDIRDILAR' İDDİASI

Süleyman Yaldız, bunun üzerine verdiği paranın fazla olduğunu, kendisine iade yapılması gerektiğini öne sürerek Burak Doğan ve İbrahim Doğan'a ait emlak ofisine gitti. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Burak Doğan ile İbrahim Doğan, sandalye ve sopayla Süleyman Yaldız'a saldırdı. Başına darbe alan Süleyman Yaldız, kaçmaya çalışırken cebinden çıkardığı çakıyı rastgele salladı. Burak Doğan kalbinin altından, İbrahim Doğan ise sırtına aldığı darbelerle yaralandı. Baba ve oğul, kendilerine ait özel otomobille Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Burak Doğan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Süleyman Yaldız, polisi arayarak gelen ekiplere teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Doğan Burak Doğan Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title