Haberler

Antalya Kemer Fırtına Olta Balıkçılarına Yaradı

Güncelleme:

Antalya'da 3 gün önce yaşanan şiddetli yağmur ve hızı saatte 155 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle balık çiftliklerinin bozulduğunu duyan vatandaşlar sahile koştu.

Antalya'da 3 gün önce yaşanan şiddetli yağmur ve hızı saatte 155 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle balık çiftliklerinin bozulduğunu duyan vatandaşlar oltalarıyla sahile koştu.

Antalya ve ilçelerinde 3 gün önce etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına Çıralı mevkiindeki Maden Koyu'nda bulunan levrek üretim çiftliğini parçalandı. Çiftliğin barınaklarının parçalandığını duyan vatandaşlar oltalarını alarak sahile koştu. Amatör balıkçılar saatlerce sahilde olta sallarken kilolarca balık tutanlar da oldu.

Sahile gelenlerden Mehmet Demir, "Yalancı balık ile at çek yapıyoruz. Zaten balıklar 3-4 gündür dalgadan dolayı yemlenemediğinden aç kalmış. Şu ana kadar tahmini 15-20 kilo yakalamışımdır. Bu fırtınada balık barınaklarının zarar görmemesi imkansızdı zaten. Şu an fırtınadan dolayı bol balık yakalıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kemer Çıralı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title