Haberler

Antalya Kemer Esnaf Başkan Gül'e Talebini İletemedi

Kemer Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde sürdürdüğü yıkımlarla ilgili bir grup esnafı Belediye Başkanı Mustafa Gül ile görüşmek için belediyeye geldi, ancak Başkan Gül ile görüşemeyince dağıldı.

Kemer Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde sürdürdüğü yıkımlarla ilgili bir grup esnafı Belediye Başkanı Mustafa Gül ile görüşmek için belediyeye geldi, ancak Başkan Gül ile görüşemeyince dağıldı.

Kemer Belediyesi tarafından kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım yapılan Beldibi'ndeki işyerlerinde kiracı olan esnaf, Belediye Başkanı Mustafa Gül ile görüşmek için Kemer Belediyesi önüne geldi. Yaklaşık 50 kişilik grup, polisin güvenlik önlemi aldığı belediye önünde beklemeye başladı. Belediyeye gelen İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ile görüşen grup, amaçlarının olay çıkarmak olmadığını sadece Başkan Mustafa Gül ile görüşmek istediklerini söyledi. Emniyet Müdürü Ergen ise esnafı dinledi ve konun muhatabı olmadıklarını ama yıkımlarla ilgili yanlış yapılan bir şey varsa yargı yolunu tercih etmeleri gerektiğini belirtti.

'VURMAYA, KIRMAYA GELMEDİK'

Grup adına gazetecilere açıklama yapan Ali Demirel, kavga etmeye gelmediklerini, sadece mağduriyetlerini dile getirmek istediklerini anlattı. Beldibi'nde kaçak yapıların yıkılacağını kimsenin kendilerine bildirmediğini aktaran Demirel, yıkılan yerlerde hiç kimsenin yer sahibi olmadığını, sadece esnaf olduğunu hatırlattı. Kaçak yapıların yıkılmasından mağdur olduklarını kaydeden Demirel, "Belediye Başkanı Gül, seçim zamanında bizden oy istedi. Gelecek seçimde yine isteyecek. Bunlar bizim yerel temsilcilerimizdir. Bizi mağdur etmemeleri gerekir. Biz diyoruz ki, 'yerlerimizi yıkıyorsanız yıkın. Ama bize süre verin ve yer gösterin.' Biz, gelecek turizm sezonunda hizmetlerimizi devam ettirelim. Biz onun için görüşmeye geldik. Vurmaya, kırmaya gelmedik" dedi.

'KEPÇE GELİP DÜKKANLARI YIKIYOR'

Belediye Başkanı Gül'ün kendileriyle görüşmek istemediğini vurgulayan Demirel, "Başkan Gül bizle görüşürse bizi anlayacaktır. Haberimiz olmadan dükkanlarımızı kepçe gelip yıkıyor. Önceden ben Antalya Doğu Garajı'nda esnaftım. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel esnafla en az 40 defa toplantı yaptı. Sonunda esnafla ortak karar alındı ve çarşı şu anki yerine taşındı. Beldibi hatalar yığınıdır. Yıllardır orada rant elde ediliyor" diye konuştu.

Kemer Zabıta Müdürü Mehmet Yalçın, bekleyişini sürdüren grubun yanına gelerek, Başkan Gül ile görüştüğünü ancak yıkım konusundaki tavrının kesin olduğunu aktardığını belirtti. Bir süre daha bekleyişini sürdüren grup dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kemer Ali Demirel Mustafa Gül Beldibi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title