Haberler

Antalya Kamyonet Özel Halk Otobüsünün Önüne Uçtu

Kamyonet özel halk otobüsünün önüne uçtuANTALYA'da içinde üç kişinin olduğu kamyonet, karşı seride geçip çok sayıda yolcu bulunan özel halk otobüsünün önüne uçtu.

Kamyonet özel halk otobüsünün önüne uçtu

ANTALYA'da içinde üç kişinin olduğu kamyonet, karşı seride geçip çok sayıda yolcu bulunan özel halk otobüsünün önüne uçtu. Otobüsün zamanında fren yapması sayesinde facianın eşiğinden dönüldü.

Kaza saat 14.00 sıralarında Mevlana köprülü kavşağında meydana geldi. İçinde ikisi kadın üç kişinin bulunduğu Serdar Sefer yönetimindeki 07 TBK 90 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjdeki bariyerlere çarpıp karşı şeride geçti. Kamyonet, karşıdan gelen Ümit Yiğit'in kullandığı 07 ATT 008 plakalı özel halk otobüsünün önüne uçtu. Otobüs şoförünün fren yapması sayesinde facianın eşiğinden dönüldü. Olayda, kamyonetteki 3 kişi ile otobüsteki hamile bir kadın ve bir çocuk hafif yaralandı. Yaralanan 5 kişi Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Özel halk otobüsünün şoförü Ümit Yiğit, fren yapması sayesinde üzerlerine gelen kamyonete çarpmaktan kurtulduklarını söyledi. Kamyonetin çarptığı refüjdeki bariyerin ve direklerin de parçalanıp üzerlerine geldiğini anlatan Yiğit, 'Büyük bir faciadan kurtulduk dedi. Kaza nedeniyle bir süre tıkanan trafik, ekiplerin müdahalesiyle normale döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümit Yiğit Mevlana 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title