Haberler

Antalya-Isparta Karayolundaki Kaza

Afyonkarahisar Valisi Güner, Antalya Isparta karayolundaki kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Antalya- Isparta karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Güner, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odasının, üyeleri için düzenlediği geziye katılanların bulunduğu otobüsün Isparta- Antalya arasında kaza yapması sonucu 13 vatandaşın hayatını kaybettiğini kaydetti.

"30'dan fazla vatandaşın da yaralanması hepimizi derinden üzdü" ifadesini kullanan Vali Güner, "Kazada hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa dilerken, başta Berberler ve Kuaförler Odasının değerli üyeleri ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - Afyon

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Güner Isparta Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title