Haberler

Antalya İçin Fırtına ve Kuvvetli Yağış Uyarısı

Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, Antalya Körfezi açıklarında fırtına. kentte sağanak beklendiğini bildirdi Sağanak ve fırtınanın beklendiği Kumluca ilçesinde okullarda yarın eğitime ara verildi.

Antalya Körfezi açıklarında fırtına ile kentte sağanak beklendiği bildirildi.

Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak, iç kesimler yer yer sisli geçecek.

Rüzgar denizlerde Fethiye- Kumluca arasında ve Antalya Körfezi açıklarında fırtına şeklinde esecek. Yağışlar Finike- Kumluca arasında zaman zaman kuvvetli olacak. İç kesimlerde hafif, yer yer orta kuvvette buzlanma ve don görülecek.

Denizlerde rüzgar Bodrum- Fethiye arasında doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, açıklarda 5, Fethiye- Kumluca arasında doğu ve güneydoğudan 6 ila 8, öğleden sonra 4 ila 6 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 0,5 ile 4 metre arasında olacak.

Kumluca'da yarın okullarda eğitime ara verildi

Öte yandan Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kumluca ilçesinde yarın okullarda eğitime ara verildiğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Kumluca Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title