Haberler

Antalya 'Hayati Tehlikesi Yok Diyemeyiz Ama Minimal'

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais beyin kanaması geçirdi (ek) 'HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ AMA MİNİMAL' Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve takım kaptanı Samuel Eto'o ile birlikte basına bilgi verdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais beyin kanaması geçirdi (ek)

'HAYATİ TEHLİKESİ YOK DİYEMEYİZ AMA MİNİMAL'

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in tedavisini yürüten Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve takım kaptanı Samuel Eto'o ile birlikte basına bilgi verdi. Prof. Dr. Akyüz, Portekizli teknik adamın antrenman sırasında şiddetli baş ağrısı geçirmesi sonucu acil serviste yapılan tetkikte beyin kanaması tespit edildiğini anlattı. Morais'in anjiyografisinde damarsal patoloji saptanmadığını vurgulayan Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Portekizli teknik adamın müsaade altında tutulduğunu belirtti. Prof. Dr. Akyüz, "Kendisi yaklaşık 1 hafta misafirimiz. 'Hayat tehlikesi yok' diyemeyiz ama minimal. Spor yaşamı açısından sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi.

FENERBAHÇE MAÇINI KONUŞMAMIZ ÇOK YANLIŞ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer de Morais'e acil şifalar diledi. Portekizli teknik adamın beyin kanamasının kesinleştiğini aktaran Gencer, "Yarınki anjiyografisinde umarım ciddi bir şey olmadığı ortaya çıkar ve bizi sevindirir" diye konuştu. Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçında takımın başında kimin sahaya çıkacağı yönündeki soruya ise "Şu anda Fenerbahçe maçını konuşmamız çok yanlış" diye yanıt verdi.

Hastanede Morais'i ziyaret eden ve üzgün olduğu gözlenen Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ise "Biran önce aramıza dönmesini diliyorum" dedi. Morais'in beyin kanaması geçirdiğini duyan bir grup Antalyaspor taraftarı da hastaneye geldi. Basın toplantısının ardından Gencer ile kulübün asbaşkanı Ali İhsan Sav bazı taraftarlarla kısa süre görüştü.

ANTALYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akdeniz Üniversitesi Gültekin Gencer Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title