Haberler

Antalya Hastane Önündeki İncir Ağacı, Otomobilin Üzerine Devrildi

Hastane önündeki incir ağacı, otomobilin üzerine devrildi Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki incir ağacı, seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Hastane önündeki incir ağacı, otomobilin üzerine devrildi

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki incir ağacı, seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada yaralanan olmazken otomobilde maddi hasar oluştu.

Kaza dün saat 18.00 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Mesai bitiminde oğlu Tolga Kandemir ile hastanede çalışan eşini alan Celil Kandemir, 07 EMJ 50 plakalı otomobiliyle Acil Servis'in önünden geçtiği sırada kaldırımdaki incir ağacı devrildi. Kandemir ailesinin yardımına, hasta yakınları ile Acil Servis personeli koştu. Kazayı yara almadan atlatan aile bir süre olayın şokunu yaşarken, kaza yerine gelen itfaiye ekipleri ağacı elektrikli testere yardımıyla parçalara ayırdı. Çevresindekilere esprili bir şekilde dünyanın en şanssız insanları arasına girdiğini söyleyen sürücü Kandemir, "20 kilometre hızla seyrediyordum. İncir ağacı üzerimize devrildi. Biraz süratli gitseydim facia yaşayabilirdik. Verilmiş sadakamız varmış. Bu görülmez kaza başımıza geldi. Eşime ve çocuğuma bir şey olmaması en büyük tesellim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title